Senator PSD, inculpat de DNA in dosarul Mafiei PSD de la Arad. Disperat: „Nu am nicio legatura cu spagile”

politica

Senatorul PSD Ioan Chisalita a fost audiat din nou, marti, la sediul DNA Timisoara in dosarul spagilor in care sunt implicate organizatiile PSD din Arad si Caras-Severin. El a anuntat ca a devenit inculpat in acest dosar.

„Vreau sa va precizez ca nu am nicio legatura cu spagile si cu ce se intampla la Arad. In rest, ce-am avut de declarat am declarat. Am fost facut inculpat in dosar”, a spus Chisalita la iesirea din sediul DNA Timisoara, citat de Press Alert.

Conform unui comunicat oficial al DNA, din 9 decembrie,  in sarcina lui Chisalita  s-au retinut infractiunile de:

– folosire a influentei sau autoritatii de catre persoana care ocupa o functie de conducere in cadrul unui partid politic in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite,
– complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a luat apararea lui Chisalita, pe 9 decembrie, cand senatorul a fost adus la DNA pentru prima oara.

„Putinele imagini pe care l-am vazut cu domnul senator Chisalita in carut, carat pe holurile DNA-ului sau nu stiu pe ce holuri, beciuri, garaje. Justitia sa se faca la procuratura, in tribunal… parca reapar imaginile cu telejustitia. Este o parere personala”, a declarat liderul PSD.

„Eu nu comentez actiunile DNA. Astazi m-am uitat ca si dvs. la televizor si am vazut iarasi un inceput de telejustitie”, a mai spus Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: