Cum profita Sosoaca de noua functie: „Am dreptul sa fac anchete”. Anunta ca il aduce pe Raed Arafat in fata Comisiei de Abuzuri a Senatului

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, proaspat numita presedinte al Comisiei pentru Abuzuri a Senatului, a anuntat marti seara ca il va chema la audieri pe Raed Arafat. „Este foarte grav ce s-a intamplat anul asta”, a spus Sosoaca.

„Ce probleme aveti, indreptati-le catre Comisia de abuzuri. Trimiteti-le prin mail, prin scrisori. Am dreptul sa fac anchete, avem dreptul sa chemam sa punem intrebari persoanelor pe care noi le consideram raspunzatoare sau ca factori de decizie.

Asteptam sa punem intrebari domnului Raed Arafat, pentru ca ceea ce s-a intamplat anul asta este foarte grav”, a spus Sosoaca, intr-un live pe Facebook. Sosoaca l-a acuzat deseori pe Arafat de „abuzuri”,”incalcarea drepturilor omului” si de instaurarea „dictaturii medicale”.

Sosoaca a mai spus, in urma cu mai putin de o luna, ca Arafat doreste „sa distruga crestinatatea”.

Sosoaca a mai spus ca, din noua functie, va avea o influenta similara cu cea a Avocatului Poporului.

„Trimiteti problemele din inchisori, avem foarte mult de munca. Putem sa facem ordine, este o functie gen Avocatul Poporului.

Functia imi vine ca o manusa pentru toata lupta pe care am dus-o impotriva sistemului abuziv. (…) Va trebui sa facem dreptate si pentru avocati, sa nu se mai intampele ce s-a intamplat pana acum”, a mai spus Sosoaca.

Mai mult despre: ,

Comentarii: