BREAKING Tariceanu se intoarce in PNL. PNL anunta ca intentioneaza sa fuzioneze cu ALDE: „Ne-am asumat de la bun inceput rolul de partid integrator al dreptei”

politica

Purtatorul de cuvant al PNL Ionut Stroe a anuntat, marti, ca a fost decisa in sedinta BPN comisia de negociere care va dialoga cu ALDE, in vederea unei fuziuni, care va fi condusa de Dan Vilceanu. Stroe a adaugat ca PNL este in discutii si cu PMP.

„S-a stabilit astazi in sedinta BPN al PNL componenta comisiei de negociere cu ALDE in vederea fuziunii. Noi PNL am asumat de la bun inceput rolul de partid integrator al dreptei. Acesta este si motivul pentru care incepem demersurile de dialog politic cu ALDE. Comisia de negociere va fi condusa de secretarul general Dan Vilceanu si are in componenta pe Rares Bogdan, Iulian Dumitrescu, Hubert Thuma si Gheorghe Falca.

El a adaugat ca din cate stie, Calin Popescu Tariceanu nu se mai gaseste in pozitiile de conducere ale ALDE, precizeaza news.ro. Tariceanu a infiintat ALDE dupa ce a plecat din PNL, iar in timpul Regimului Dragnea a fost un aliat de nadejde al PSD.

Intrebat pe cand va avea loc si o fuziune PNL-PMP, Stroe a raspuns: „Exista un progres al discutiilor cu PMP, evident. Doar ca inca nu va pot da detalii in legatura cu aceste discutii”.

Comentarii: