BREAKING Tudorache a mintit, Politia anunta oficial ca PSD-istul a fost prins cu 473 de procese verbale: „Efectuam cercetari pentru infractiunea privind falsificarea de documente si evidente electorale”

politica

Politia Bucuresti a avut, marti, o prima reactie in cazul fraudelor electorale din Sectorul 1. Politia afirma ca asuora unui candidat PSD au fost gasite 473 de procese verbale de vot.

„In incinta cladirii unde este constituit biroul electoral au fost gasite mai multe persoane, membri ai unor partide politice. Tooate aceste persoane au fost conduse la sectie, au fost audiate 8 persoane. Procesele verbale gasite asupra barbatului sunt in numar de 473 si in continuare efectuam cercetari pentru infractiunea privind falsificarea de documente si evidente electorale.

Facem verificari prin AEP pentru s stabili autenticitatea proceselor verbale gasite asupra barbatului. Aceasta era inscris pe lista electorala a unui partid politic”, a declarat reprezentantul Sectiei 1.

Respectivul individ este candidat PSD pe lista pentru Sectorul 1.

Daniel Tudorache, primarul PSD acuzat de frauda, a sustinut ca reprezentantul PSD avea la el doar 100 de procese verbale, care ar fi fost in realitate copii.

„Era curier. Are dreptul sa stranga procesele verbale. Nu stiu daca erau 100 (de procese verbale – n.r.). Cu siguranta erau mai putine. Dar avea dreptul sa stranga procesele verbale de la reprezentantii PSD din sectie. S-a dus in cel loc pentru ca cineva le strangea si mergea cu ele la partid. Este un reprezentant al partidului care strange de la reprezentantii nostri din sectie, procesele verbale. Atata tot”, a sustinut Tudorache.

Candidatul PSD Daniel Tudorache a cerut, marti, ca voturile sa fie renumarate in Sectorul 1. BEC a anuntat marti dimineata ca, la Sectorul 1, dupa numararea a 94,93% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,06%, Daniel Tudorache (PSD) – 39,72%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,75%.

„Azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumararea voturilor. Imi doresc transparenta totala, in primul rand pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru ca voturile reprezinta vointa si speranta oamenilor. Iar acestea nu trebuie in niciun caz furate. E normal ca intr-o lupta atat de stransa sa se verifice fiecare vot. Nu sunt insa normale nici presiunile, nici manipularile”, a scris, marti, Tudorache pe Facebook.

Clotilde Armand a anuntat imediat ca va sesiza Parchetul General.

„Aud ca prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) impreuna cu fostul primar bolsevic de la Sectorul 1 (da, este un bolsevic pur sange care a transformat Politia Locala in politie politica si a folosit-o sa ma urmareasca) vor sa renumere voturile pentru ca tineti-va bine: ‘voturile reprezinta vointa si speranta oamenilor. Iar acestea nu trebuie in niciun caz furate’. Really? Si in 2016 ce-ati factut domnilor?! Acum, eu vreau sa-i lamuresc pe cei doi in felul urmator. Astazi voi solicita Parchetului General al Romaniei sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Sa intelegem si noi o treaba”, a anuntat Armand.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: