politica

BREAKING Tudorache scapa de catuse, fosta nevasta ii da un milion de euro pentru a-si plati cautiunea la DNA

Fosta sotie a lui Daniel Tudorache a incheiat o conventie si garanteaza cu trei imobile cautiunea stabilita in cazul ei si al fostului primar, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, plangerea lui Tudorache.

Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, inadmisibila plangerea formulata de inculpatul Tudorache Daniel, astfel ca acesta trebuie sa vina cu cautiunea stabilita la 1 milion de euro.

Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva.

Surse judiciare au declarat ca fosta sotie a lui Daniel Tudorache a incheiat o conventie cu fostul edil al sectorului 1, astfel incat ea a garantat cu trei imobile care depasesc un milion de euro.

Conditia pusa de fosta doamna Tudorache este ca fostul edil sa respecte toate regulile.

O cautiune de 1 milion de euro a fost stabilita in cazul fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, cercetat de DNA. Cautiunea in cazul fostei sale sotii a fost stabilita la 200.000 euro, iar in al menajerei la 75.000 euro.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il cerceteaza pe Daniel Tudorache pentru complicitate la trafic de influenta si spalare a banilor. In acelasi dosar s-a mai dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de alte doua persoane fizice, fosta sotie si o persoana fizica aflata in anturajul primarului, pentru infractiunea de complicitate la spalarea banilor, respectiv trafic de influenta.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Scripcaru sau Coliban? Sondaj PSD-ist la Brasov, cine ar castiga alegerile pentru Primarie. PSD il sustine pe fostul primar penal George Scripcaru

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, a anuntat joi ca organizatia sa a realizat un sondaj…

2 ore ago

SUA testeaza o drona supersonica pentru a concura cu China. Beijingul sustine ca a ajuns la Mach 16 – Video

Compania americana Venus Aerospace a anuntat ca a testat cu succes un motor cu detonare…

2 ore ago

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au…

3 ore ago

Batalia pe cipuri. Presedintele Xi i-a transmis premierului olandez: „Nicio forta nu poate opri avansul tehnologic al Chinei”

Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi oprit, i-a spus presedintele chinez Xi Jinping premierului…

3 ore ago