politica

Un deputat AUR si-a batut sotia azi-noapte, femeia a sunat la 112. Politia: „Persoana vatamata prezenta urme vizibile de violenta”

Deputatul AUR Dumitru Focsa si-a agresat fizic sotia, anunta televiziunile de stiri. Sotia sa a fost nevoita sa sune la 112 pentru a scapa din mainile deputatului AUR.

„Astazi, in jurul orei 2.00, politisti din cadrul Postului de Politie Lumina au fost sesizati, prin apel 112, de catre o femeie, cu privire la faptul ca ar fi fost agresata fizic de catre sotul sau, la domiciliul comun din localitatea Lumina.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, fiind identificate persoanele in cauza, respectiv un barbat, de 57 de ani, dar si persoana vatamata, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violenta. Politistii au solicitat o ambulanta, personalul medical acordand ingrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzand transportarea la spital.

Politistii au intocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reiesind risc iminent, insa femeia s-a opus emiterii unui ordin de protectie provizoriu. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

Totodata, intrucat s-a constatat faptul ca la incident a participat si o minora, a fost solicitata interventia unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanta, in vederea dispunerii masurilor legale, conform competentelor”, a anuntat Politia.

Surse au precizat pentru televiziunile de stiri ca agresorul este deputatul AUR Dumitru Focsa.

Anul trecut, Dumitru Viorel Focsa a recunoscut, in cadrul unui dialog avut cu membri ai AUR Constanta, ca a platit 10.000 de euro pentru a ajunge in Parlament.

”Se pune in discutie conditia morala a lui George Simion. A ajuns o organizatie de comuna (Organizatia Lumina) sa judece capacitatea celor care au infiintat partidul. Sunt siderat. Nu m-a pus Anisoara pe lista. Claudiu Tarziu si George aveau nevoie de bani pentru campanie. Era nevoie de credinta, ca sa se castige. Anisoara putea sa fie pe lista, Aelenei putea sa se puna pe lista daca veneau si spuneau ‘Da’. Isi asumau si puneau banii. Erau minim 10 000 de euro. Nu dau detalii, ca nu e locul”, se arata intr-o inregistrare publicata de Replica. Inregistrarea a fost transmisa chiar de Focsa pe grupul de WhatsApp al AUR Lumina.

Contactat pentru lamuriri si intrebat daca un loc in Parlament a costat 10.000 de euro, Viorel Focsa a incercat, sa nege, initial, spunand ca sunt ”prostii” si ca nu stie de unde vin astfel de zvonuri. Apoi si-a amintit. ”A fost nevoie de bani, de fonduri pe care le-am cheltuit in teritoriu. Sunt banii mei pe care i-am pus la bataie. Daca nu aveam, faceam rost. Mi-am vandut un teren. Atat am vrut eu sa pun”, a spus Focsa.

El a precizat ca la alegerile locale a contribuit cu 5000 de euro, iar pentru parlamentare a investit 10.000 de euro.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Statele membre NATO iau in considerare trimiterea de instructori militari in Ucraina

Unele state membre NATO discuta posibilitatea de a trimite instructori sau contractori militari in Ucraina…

2 ore ago

Un individ inarmat, suspectat ca planuia sa dea foc unei sinagogi din Rouen, impuscat mortal de politistii francezi

Politia franceza a impuscat si ucis un suspect inarmat care parea ca planuia sa dea…

29 de minute ago

Speranta de viata la nivel mondial va creste cu aproape 5 ani pana in 2050. Insa batranetea va fi afectata de doua boli care iau avant

Speranta de viata la nivel mondial va creste cu aproape cinci ani pana in 2025,…

10 minute ago

Pentagonul: „Ucraina poate folosi arme din SUA doar pe teritoriul sau. Nu ne-am schimbat pozitia”

Pentagonul anunta ca nu si-a schimbat pozitia in ceea ce priveste utilizarea de catre Ucraina…

42 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

3 ore ago

Marcel Ciolacu se lauda ca a pornit constructia celor trei spitale regionale promise de PSD de 15 ani si da asigurari ca ele vor fi gata in 2028

Premierul Marcel Ciolacu si-a manifestat, vineri, satisfactia fata de inceperea lucrarilor de constructie a celor…

60 de minute ago