politica

BREAKING Victorie majora, Clotilde infrange PSD-ul in instanta. PSD a cerut tribunalului sa anuleze starea de alerta din Sectorul 1

Tribunalul Bucuresti a respins, joi, solicitarea PSD Sector 1 ca starea de alerta din sector sa fie anulata. Judecatorul a decis ca solicitarea pesedistilor este „neintemeiata”.

„Tribunalul Bucuresti a respins astazi cererea depusa de consilierii locali ai PSD privind suspendarea starii de alerta declarata in luna iulie de Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Sectorului 1, pentru a fi rezolvata problema gunoaielor. Iata ca e bine si corect ceea ce facem”, a anuntat Armand pe Facebook.

Cererea a fost inaintata tribunalului de noua consilieri locali PSD.

„Respinge exceptia lipsei de interes ca neintemeiata. Respinge exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta a paratei Primaria Sectorului 1 Bucuresti ca neintemeiata. Admite exceptia lipsei calita?ii procesuale pasive a paratei Primaria Sectorului 1 Bucuresti. Respinge actiunea fata de parata Primaria Sectorului 1 Bucuresti ca fiind formulata in contradictoriu cu o persoana fara calitate procesuala pasiva. Respinge cererea de suspendare a executarii actului administrativ ca neintemeiata”, se arata in minuta.

PSD a anuntat, la sfarsitul lunii iulie, ca ataca in instanta si cere suspendarea starii de alerta declarata de catre Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Sectorului 1.

”Partidul Social Democrat Sector 1 considera ca aceasta decizie nu este intemeiata legal si reprezinta doar urmarea fireasca a unei situatii de criza declansata si intretinuta de catre Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand.

In plina stare de alerta declarata la nivel national, CSU Sector 1 mai suprapune o alta stare de alerta locala, fapt ridicol si fara precedent in Romania si care nu arata decat inradacinarea unei mentalitati autoritare si a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta – in speta Clotilde Armand – nu pot da nici cu matura fara o stare de alerta declarata oficial?”, a transmis, luni, PSD Sector 1, conform unui comunicat de presa.

Pesedistii precizeaza ca au semnalat in repetate randuri ca ”lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afecteaza interesele cetatenilor si este dusa cu incompetenta si rea-credinta, generand penalitati impovaratoare la bugetul local, dar si cheltuieli suplimentare prin achizitii total netransparente”.

”Opriti acest balci costisitor si ridicati, deopotriva, gunoiul si starea de alerta”, a mai transmis PSD.

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Sectorului 1 a declarat stare de alerta pentru 30 de zile, dupa ce s-a primit acordul Prefecturii Bucuresti in acest sens. Imediat, a fost adusa in sector o alta firma care sa se ocupe de salubrizare in locul Romprest.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Bine ati venit in lumea rusa”. Parlamentul din Georgia a adoptat legea „agentilor straini” pe fondul unor proteste masive – Video

Deputatii georgieni au aprobat marti, in a treia si ultima lectura, un controversat proiect de…

O oră ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

6 ore ago

Moscova anunta ca si-a dotat submarinele cu racheta nucleara Bulava. Aceasta are o raza de actiune de 8.300 de kilometri

Armata rusa a introdus in serviciu racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarine,…

O oră ago

Evadare in Franta, trei gardieni au fost ucisi in timpul unui atac armat asupra dubei penitenciarului. Comando de infractori

Trei ofiteri de penitenciar francezi au fost ucisi si alti doi au fost raniti intr-un…

2 ore ago

D’ale coalitiei: candidatul PSD la o primarie din Vaslui a batut un alegator in varsta de 76 de ani. „Nu am crezut ca voi trai asemenea momente”

Candidatul PSD la primaria comunei vasluiene Oltenesti, Vasile Chirvase, a fost atat de suparat pe…

8 ore ago