BREAKING Zece decese in urma incendiului de la sectia ATI. Directorul spitalului este un politruc numit de baronul Arsene

news

Numarul deceselor in urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt a ajuns la zece, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Cei zece decedati sunt toti pacienti infectati cu coronavirus, aflati in doua saloane alaturate. De asemenea, sunt si mai multe cadre medicale cu arsuri. Doctorul de garda pe sectia ATI a incercat sa-i salveze pe pacienti si are arsuri pe 80% din suprafata corpului.

Director al Spitalului Judetean Piatra Neamt este Lucian Micu, fost primar al orasului Roman. El a fost numit in functie de baronul Ionel Arsene dupa ce a trecut de la PNL la PSD. Un incendiu la sectia ATI, izbucnit sambata seara, a dus la decesul a 8 pacienti infectati cu coronavirus, a anuntat ministrul Sanatatii.

„Vestea buna este ca incendiul a fost stins in totalitate, nu a fost afectata decat sectia ATI. Toti pacientii sunt in siguranta. Nu pot sa va spun care este sursa incendiului, asteptam raportul oficial al ISU”, a declarat Micu la Digi24.

Micu nu a mai putut candida la alegerile locale intrucat fusese declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate. El a trecut apoi la PSD, iar Arsene l-a instalat director al spitalului judetean.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: