Britanicii, uluiti de frumusetea si PURITATEA copiilor ROMANI: „Ochii lor sunt magnifici”

life

Un set de imagini cu romani din Maramures, publicate in Daily Mail, au starnit un val de admiratie printre cititorii publicatiei britanice. In zeci de comentarii, cititori din Marea Britanie, Sttele Unite, Australia sau Franta se declara uluiti de frumusetea locurilor, dar mai ales de cea a copiilor romani.

Fotograful Alex Robciuc a colindat peste o suta de sate razletite in regiunea muntoasa pe care occidentalii o numesc „Alpii Transilvaneni”, printre care Barsana, Stramtura si Breb, meleaguri unde localnicii refuza sa se racordeze la tehnologia si industria moderna. Pe toata intinderea tinutului maramuresean, oamenii isi traiesc viata dupa traditiile ancestrale, relateaza Daily Mail.

„Portretele zugravesc oameni din mai multe sate rasfirate in Maramures, ducandu-si viata de zi cu zi, muncind, sarbatorind, contempland, meditand, sperand – la fel ca toti oamenii. Particular in aceste fotografii este faptul ca, spre deosebire de majoritatea oamenilor, imersati continuu in lumea tehnologizata, satenii nu sunt obisnuiti cu aparatele de fotografiat. Expresia chipurilor este complet naturala, ei nu stiu sa-si contruiasca o imagine, nu vor sa para ce nu sunt. Grimasele captate de aparatul de fotografiat sunt pure si arata cat de complex poate fi un om in esenta si simplitatea lui”, se spune in materialul din Daily Mail.

Reactia cititorilor publicatiei este uimitoare. In zeci de comentarii se scot in evidenta frumusetea si puritatea oamenilor din Maramures, mai ales cele ale copiilor.

„Au niste ochi incredibili. Wow”, „Fotografii superbe, ce ochi frumosi au copiii”, „Culoarea ochilor este magnifica”, „Acolo nu exista copii obezi, arata incredibil de sanatosi”, sunt doar cateva dintre comentarii.

comentarii comentarii2

Iata si imaginile care i-au uimit pe britanici si pe multi alti occidentali.

romani romani2 romani3 romani4 romani5 romani6 romani7 romani8 romani9 romani10 romani11

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: