Bruxelles a ajuns un oras FANTOMA. Imagini teribile, cum a transformat TEROAREA o metropola vibranta

externe

De cateva zile, Bruxelles-ul este de nerecunoscut. Orasul care pana saptamana trecuta fremata de turisti este acum aproape pustiu, dupa ridicarea nivelului de alerta terorista la cel mai inalt nivel. Cursurile elevilor au fost suspendate, cu metroul nu se mai circula, iar strazile sunt impanzite de militari inarmati.

21 de persoane au fost arestate in urma raziilor care au avut loc in ultimele zile in Capitala Belgiei, insa niciunul dintre cei retinuti nu este Salah Abdeslam, unul dintre cei care ar fi pus la cale atentatele de la Paris, din 13 noiembrie, si despre care se crede ca s-ar indrepta acum spre Germania.

b1

Autoritatile belgiene au ridicat sambata nivelul de alerta terorista la maximum in zona orasului Bruxelles. Masurile de securitate au fost nemaiintalnite. Temerile ca un atac similar celui de la Paris este „iminent” a determinat autoritatile sa opreasca circulatia metroului.

b2

Intrucat teroristii kamikaze ataca de obicei locuri aglomerate, majoritatea magazinelor au fost inchise, iar scolile si universitatile si-au suspendat luni cursurile.

b3 brux brux2 brux3 brux4

Zi si noapte, pe strazi patruleaza echipe de militari cu armele la vedere, iar pe strazi, in locul miilor de masini, circula zeci de masini blindate.

b5

Politia belgiana a facut apel la populatie sa evite pe cat posibil locurile aglomerate precum „concertele, marile evenimente, garile si aeroporturile, transportul in comun”.

b6

Lunetistii sunt plasati strategic pe cladiri, iar locuitorilor orasului li s-a spus sa stea cat mai departe de ferestre.

b7

Cat timp amenintarea terorista va persista, si operatiunile Politiei si ale Armatei vor continua.

b8 b9

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: