Bucurestenii nu o mai suporta. Firea, huiduita de zeci de mii de oameni la premierea Simonei Halep – Video

news

Primarul Gabriela Firea a venit pe scena amplasata pe Arena Nationala pentru a-i acorda Simonei Halep cheia orasului si o distinctie, dupa trofeul obtinut la Roland Garros, insa a fost primita cu huiduieli copioase.

In momentul in care a prezentat premiul, publicul a inceput sa o huiduie  fara incetare. Fluieraturile si huiduielile nu au incetat pana cand firea nu a parasit terenul. A plecat la cateva secunde dupa ce si-a incheiat discursul.

Insa cand Simona Halep si-a inceput discursul, atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o indelung pe sportiva si i-a scandat numele incontinuu.

Clotilde Armand, consilier in secotrul 1 al Capitalei, a afirmat luni ca Gabriela Firea a refuzat solicitarea Simonei Galep de a-si prezenta trofeul castigat la Roland Garros intr-o piata din Bucuresti. Primarului i-a fost teama ca Halep va strange mai multi oameni decat au reusit sa aduca baronii PSD la mitingul de sambata.

„Mai multi oameni din PSD sustin ca lui Firea i-a fost frica sa nu stranga mai multi participanti Simona Halep (Simona a cerut ca intalnirea cu fanii sa aiba loc in una din marile piete ale Capitalei, insa Firea nu i-a dat autorizatie) decat a adus partidul-stat din toata tara. Rusine, Gabriela Firea!”, a scris Armand pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: