Bucurestiul se sufoca in trafic, insa Firea este ocupata cu scandalurile politice la TV: „Ciolos a mintit”

politica

A fost haos, vineri dimineata, in traficul din Bucuresti, dupa ce circulatia intr-una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei a fost blocata. Primarul Gabriela Firea este insa preocupata de campania electorala si de participarea la emisiuni TV, unde declanseaza noi scandaluri.

S-a circulat foarte greu vineri pe Podul Grant, una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala. Autoritatile au restrictionat circulatia pe banda a doua a sensului Crangasi-Turda, dupa ce un rost de dilatatie din constructie s-a rupt. Cei care s-au incumetat sa traverseze zona, au pierdut ore bune in masina. Haosul a durat mai mult de trei ore, precizeaza Digi24.

Spre seara, primarul Gabriela Firea s-a infiintat in studiourile TV unde s-a apucat sa faca scandal si sa atace atat partidele de opozitie, cat si pe premierul Dacian Ciolos.

Firea  a declarat ca romanii au nevoie de un „premier votat si nu parasutat de la Bruxelles”. „Sa-i lase pe romani sa voteze. In urma votului sa vedem cine are majoritate si mergem cu propunerea constitutionala la Cotroceni”, a spus Gabriela Firea la B1 Tv.

De asemenea, Firea l-a acuzat pe Ciolos ca a complotat impreuna cu PNL si USR pentru a merge impreuna in alegeri. Ea l-a acuzat pe premier ca a „mintit” cand a spus ca nu este implicat politic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: