Bugetar PSD, injuraturi la adresa romanilor din Diaspora: „Hoti, curve si cersetori”. El cere investitii in tunuri cu apa

politica

Inspectorul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Vrancea, Cristian Prescornitoiu, afirma ca romanii care vor participa la mitingul diasporei din 10 august sunt „hoti, curve si cersetori”.

Prescornitoiu a distribuit pe Facebook o postare in care se sustine ca „10 august, cea mai mare sarbatoare europeana. Se goleste Europa de Cersetori, Hoti si Curve din Romania”. Postarea face trimitere  la anuntatul miting al Diasporei romanesti, care ar urma sa aiba loc pe 10 august 2018 in Bucuresti.

Criticat de internauti, Prescornitoiu a insistat ca la miting nu au cum sa vina oameni care au de lucru, pentru ca acestia sunt la munca. „Vorbeam de hoti, curve si cersetori! Cei ce muncesc nu vin la mitinguri! Cine se simte lezat…”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

El a mai sustinut si ca romanii din diaspora ar trebui sa protesteze acolo, la ei, adaugand ca in Romania s-a investit prea putin in tunuri cu apa si pistoale cu socuri electrice. De altfel, wall-ul functionarului public este intesat de postari care slavesc PSD si jignesc partidele sau persoanele din afara partidului aflat la Putere, care sunt numite „gunoaie” sau „tradatori”.

Cristian Prescornitoiu se afla la sefia Inspectoratului pentru Constructii Vrancea de aproape doua decenii. In actualul mandat a ajuns la conducere in 2016, dupa ce inspectorul sef Dragos Micu a decedat.

Conform ultimei declaratii de avere, depusa in aprilie, el are trei case, mai multe terenuri si o leafa lunara de 7.500 de lei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: