„Bunicii, oameni cu argint in par si aur in inima”. Luiza Melencu, fata despre care politistii spuneau batjocoritor ca a plecat cu „un Fat-Frumos”

news

Gheorghe Dinca a recunoscut, duminica, chiar acasa la el, ca a ucis-o si pe Luiza Melencu. Disparitia fetei, petrecuta in luna aprilie, a fost tratata cu indiferenta si batjocura de catre politistii din judetul Olt.

Politistii au tratat cazul batjocoritor, sugerand ca fata a plecat in strainatate „cu un Fat-Frumos”. Postarile ei de pe Facebook aratau insa un bun-simt remarcabil si o personalitate departe de ce sugerau politistii.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, „cu un Fat-Frumos”.

Luiza Mihaela Melencu, din comuna doljeana Diosti, a disparut la mijlocul lunii aprilie dupa ce a spus familiei ca va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. Mama Luizei a spus ca bunicii fetei au inceput sa se ingrijoreze chiar in ziua disparitiei, pentru ca adolescenta nu obisnuia sa intarzie cand pleca de acasa si raspundea tot timpul la telefon.

Potrivit matusii Luizei Melencu, a doua zi de la disparitia adolescentei, bunicul acesteia a primit un apel telefonic, de la un barbat, care i-a spus sa stea linistit ca fata este bine.

Mama fetei a precizat ca a fost plecata la munca in strainatate si a revenit in tara dupa disparitia Luizei, sperand ca fiica ei sa fie gasita. Ea a mentionat ca de la momentul disparitiei Luizei si pana acum nu a aflat „nimic concret” de la anchetatori in legatura cu disparitia fetei, doar ca este o ancheta in desfasurare si ca „nu au nicio pista”. Ea a facut demersuri pentru ca dosarul de disparitie sa fie preluat de DIICOT, dupa ce politistii din Cosoveni i-au spus ca fata ar putea fi plecata cu un iubit.

„Intai am mers la Cosoveni. Dupa doua luni ne-am dus la DIICOT Craiova, eu am contactat o avocata si m-am dus personal la Craiova si apoi DIICOT-ul a preluat cazul. Dansii au spus ca m-am dus cam tarziu, in iunie, deja trecusera doua luni si jumatate de cand disparuse Luiza, de pe 14 aprilie. M-am dus cam tarziu, nu stiam despre ce e vorba, nu cunosteam procedurile”, afirma ea.

Politistii din Cosoveni ar fi spus ca Luiza, fiind majora, putea pleca impreuna cu „un Fat-Frumos”.

„Este majora, are 18 ani, putea sa fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Cosoveni. Repetau intr-una, pana cand am dus cazul la DIICOT, ca a plecat cu un Fat-Frumos. Nu numai o data au spus ca are are 18 ani, e majora. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de cand s-a intamplat cu Alexandra”, a mai declarat presei mama Luizei Melencu.

Tot referitor la ancheta privind disparitia Luizei, desfasurata de politia din localitatea Cosoveni, matusa fetei sustine ca politistii spuneau familiei sa aiba rabdare deoarece atunci cand vor avea informatii vor anunta. „Cum sa ai rabdare sa astepti vesti despre copilul tau despre care stii, esti convins 100% ca nu a plecat de bunavoie? Era o fata care invata bine, nu a pus probeleme, nu intarzia atunci cand pleca si raspundea la telefon imediat”, a declarat matusa Luizei.

Mai mult despre:

Comentarii: