Bunicul Luizei Melencu, batjocorit de Mircea Badea si Razvan Dumitrescu pentru ca l-a facut „hot” pe Nicolicea. Cumpanasu n-a avut nicio reactie – Video

news

Mircea Badea si Razvan Dumitrescu si-au batut joc de bunicul Luizei Melencu dupa ce acesta a spus, in direct la Antena 3, intr-o emisiune cu Eugen Nicolicea ca „uitati unde am ajuns din cauza lor si a legilor pe care le-au dat in Parlament! El cu Iordache si alti hoti!”.

„Totusi, ce episod… Si vreau sa spun asta, ca sa pot sa dorm la noapte linistit. Totusi, ce episod ridicol a fost ala cu bunicul Luizei Melencu. (Da, da, aproba Razvan Dumitrescu). Doamne, fereasca Dumnezeu. Vai, absolut grotesc. Inspaimantator. (Ai vazut cum se duc lucrurile, Mircea? – Razvan Dumitrescu). Doamne, fereasca Dumnezeu, a fost un moment perfect #Rezist. Nicio legatura cu nimic, out of the blue, cum ar spune partenerul strategic. Eu am ramas asa… inca mai stau si ma uit asa, nu avea cum sa asist la asa ceva. Tu ai fost un monument al rabdarii si al stapanirii de sine, te invidiez (catre Razvan Dumitrescu)”, a spus Mircea Badea.

„Mircea, ai aflat de ce am albit de-a lungul carierei”, a raspuns Razvan Dumitrescu.

Iata interventia bunicului Luizei Melencu care i-a ingrozit pe Badea si Dumitrescu:

Moderator (Razvan Dumitrescu): Buna seara, ma auziti?

Bunicul Luizei: Buna seara. Da, va aud.

Moderator: Care sunt precizarile pe care doreati sa le faceti?

Bunicul: Precizarile pe care voiam sa le fac… aveam impotriva lu’ domnu’ Nicolicea.

Moderator: Ce anume?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea mai e in direct la dvs. in emisiune?

Moderator: Sigur ca da. Ce anume doriti sa precizati in legatura cu eventualele spuse de catre domnul Nicolicea?

Bunicul: Domnul Nicolicea ce reprezinta – trecutul, prezentul sau viitorul?

Moderator: Domnul Nicolicea este invitatul meu la aceasta emisiune, ca reprezentant al unui partid de guvernamant – PSD.

Bunicul: Am inteles, dar ce reprezinta… la ce se refera – la prezent, trecut sau viitor?

Moderator: In legatura cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul: Pai, domnu’ Nicolicea are atatea probleme si atatea necazuri… La ce varsta si-a desvarsit studiile? Unde le-a facut, unde le-a…? Mie mi-ar fi rusine sa mai apar in fata natiunii – NATIUNII – cu asemenea oameni!…

Moderator: Stati putin…

Bunicul: … El, Iordache si altii! Sa le fie rusine!

Moderator: Stimate domn, v-a suparat vreo declaratie a domnului Nicolicea? A facut vreo afirmatie care nu este corecta? Sau este un considerent general pe care dvs. il aveti, fara legatura cu discutia concreta ce vizeaza cazul Luizei, cazul Alexandrei si felul in care merge ancheta?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea sa traiasca si sa-si vada de familia lui, de necazurile lui, problemele lui. Domnu’ Nicolicea nu ne reprezinta si nu reprezinta natia si poporul roman! A migrat de la un partid la altul, a alergat din functii in functii, nu-si merita functiile pe care le are!

Moderator: Stimate domn…

Bunicul: Domnu’ Nicolicea sa invete sa vorbeasca si sa respecte natia si poporul roman! Cand a fost ales, a fost ales sa ne respecte, sa ne reprezinte ca natie, ca popor, ca oameni.

Moderator: Am o rugaminte, stimate domn. (…) Nu exista, inteleg, un drept la replica, in cazul de fata. Discutia respectiva nu-si are obiectul, si va multumesc oricum, intelegandu-va totodata supararea. Dar nu are legatura cu ce am discutat pana acum. Va multumesc mult.

Bunicul: V-am inteles, v-am inteles… Dar asemenea oameni sa nu mai apara, sa nu mai apara! Sa le fie rusine…

Moderator: Stimate domn, am o rugaminte…

Bunicul: … sa le fie rusine, ca e Parlamentul plin de anumiti indivizi…

Moderator: Stimate domn, am o rugaminte. Toti cei din Parlament au in spate niste voturi, date de unii sau date de altii…

Bunicul: Unii si le merita, altii nu si le merita!

Moderator: Unii au fost votati, altii n-au fost votati, fiecare cetatean are preferinta lui. In momentul in care cineva ajunge acolo, inseamna are in spate niste voturi. Si sigur ca poata fi tras la raspundere, tot prin vot, ori de cate ori sunt alegeri. (…) Este opinia dvs., este dreptul dvs. sa aveti opinii fata de orice alt politician, nicio problema. Dar nu au legatura aceste opinii cu subiectul discutiei noastre. Va inteleg supararea, intelegeti-ma si pe mine ca jurnalist…

Bunicul: Va inteleg, va inteleg, va inteleg… Dar pentru mine… eu am o durere in suflet. El are copii? Are nepoti?

Moderator: Va cred, dar…

Bunicul: Uitati unde am ajuns din cauza lor si a legilor pe care le-au dat in Parlament! El cu Iordache si alti hoti!

Moderator: Stimate domn, va multumesc pentru discutie…

Bunicul: Da, saru’ mana, multumesc. Sa traiti!

Moderator: Ceea ce s-a intamplat in acest caz n-are legatura cu legile justitiei, are legatura cu Codul Penal, care e in vigoare si n-a fost inca modificat. Asta este. Dar… vedeti perceptiile, ca sa intelegem foarte clar. Astea sunt perceptiile. Domnule Nicolicea…

Eugen Nicolicea: In primul rand, ceea ce declara a mai declarat si altadata – chiar m-am saturat sa aud ineptiile estea -, invocand ca le stie de la Rares Bogdan. Deci, atacul unui politician de o asemenea factura… uite ce produce.

Moderator: Il cunoasteti personal? Aveti o problema…?

Nicolicea: Nu. Are o problema pe care a spus-o singur: «Asa stiu eu de la Rares Bogdan».

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: