„Bunul-simt PSD”. Codrin Stefanescu, urlete si scandal la RTV. Atacuri suburbane la adresa lui Ionel Danca: „Musca turbata si mincinoasa”

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declansat un nou scandal urat, marti seara, intr-un platou de televiziune. De data aceasta, Stefanescu l-a jignit pe Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL, catalogandu-l „musca turbata, mincinoasa”.

Ionel Danca se afla in platou, in timp ce Stefanescu a intervenit prin telefon pentru a-i adresa jigniri. „Musca turbata” si „musca brutala”, au fost cateva dintre apelativele secretarului general al PSD.

„Asta este o musca turbata, mincinoasa” si „care nu are nicio valoare in societate”, i-a explicat Codrin Stefanescu moderatoarei, cu referire la Ionel Danca.

Iata un fragment din „dialogul” purtat de Stefanescu cu Danca:

Codrin Stefanescu: Am auzit pe cineva de la PNL care spunea cum o sa reducem noi pensiile, ceea ce e o aberatie totala. PNL deja abereaza, de la Orban, Raluca Turcan si toata camarila intr-un mod infiorator pentru Romania.

Ionel Danca: Le-ati taiat deja domnule Stefanescu. Nu ati aplicat formula de indexare din lege.

Codrin Stefanescu: Ar trebui sa mergeti la medic, sa va faceti niste analize. Sunteti infiorator de rau, de mincinos. Daca sunt bruiat de obraznicul din platou, nu o sa pot spune nimic. Daca musca turbata ma lasa sa vorbesc, o sa va explic.

Ionel Danca: Lasati, lasati! Ati furat banii pensionarilor!

Codrin Stefanescu: Daca musca brutala ma mai intrerupe, o sa inchid telefonul. Profereaza in spatiul public mizerii, lucruri oribile. E purtatorul de cuvant cel mai lamentabil.

Ionel Danca: Nu se poate, sa vorbeasca cum ii vine la gura? Moderati emisiunea! Votati PSD cu domnul Codrin Stefanescu!

Liviu Dragnea a declarat, recent, in fata pesedistilor din Caras-Severin ca „pe de o parte este bunul-simt traditional al pesedistului si de cealalta parte este grobianism, violenta, injuraturi”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: