Buscu, consilierul lui Dragnea, revine cu noi jigniri pentru a salva onoarea sefului: „Viermi, loaze, oameni de nimic, mizerabili”

politica

Doru Buscu, director al publicatiei Catavencii si consilier neoficial al lui Liviu Dragnea, publica un nou text imbibat de invective la adresa adversarilor politici ai liderului PSD.

Intr-un text intitulat „Enciclopedia viermilor”, consilierul lui Dragnea o ataca furibund pe Monica Macovei, reluand toate acuzatiile la adresa acesteia lansate de propaganda PSD.

„Romania va fi tirita, in saptaminile urmatoare, intr-un nou program de umilire la Bruxelles si la Strasbourg. E judecata pentru un felul in care jandarmii au pus capat unui miting (inainte ca o ancheta oficiala sa prezinte concluzii) si pentru felul in care statul de drept e sabotat de noile legi ale Justitiei, votate, dupa parcursul constitutional, de Parlament (fara ca protocoalele dintre SRI, parchete si Inalta Curte sa fie bagate in seama).

Aceste teme sint lansate pe piata sicanelor europene de neobosita retea a Monicai Macovei, probabil cea mai mare reusita a regimului Basescu dupa distrugerea presei independente, taierea pensiilor si edificarea statului subteran. Fosta procuroare comunista si anchetatoare a tinerilor arestati in Piata Universitatii practica denuntul mincinos in limba engleza, scris cu ajutorul gradelor inferioare si difuzat in Parlamentul European cu o sirguinta despre care SIE ar trebui, poate, sa ne spuna daca ameninta siguranta nationala sau e doar una din misiunile sale.

(…) Proiectul ei politic e difuzarea sistematica a informatiilor false despre tara care a trimis-o la Bruxelles. De-a lungul anilor, minciunile ei, amestecate abil cu adevarul, i-au tesut Romaniei o imagine de stat oligofren, hot si violent, dominat de obsesia autodistrugerii. Macovei a lansat pe piata internationala sloganul contagios al anticoruptiei, redactat in familia traditionala SRI-DNA, nasita de ea si de Basescu. Macovei a spus ca, la referendumul din 2012, s-au furat doua milioane de voturi, in timp ce instantele au numarat doar 1.500. Macovei si reteaua ei au pus in circulatie minciuni legate de modificarile Codurilor Penale si ale legilor Justitiei, au adus la cunostinta colegilor europarlamentari o realitate romaneasca deformata. Nu le-a spus niciodata, fireste, ca, in calitate de ministru al Justitiei, a sustras din arhiva SIPA documente secrete, privitoare la magistrati, si nici ca s-a facut europarlamentar in 2009 pe banii furati de Cocos din afacerea Microsoft, asa cum spune dosarul DNA, inchis in primavara de imaculata Kovesi, in numele dublului standard.

Ceea ce face Macovei de un deceniu nu e, insa, doar propaganda si declaratie politica. E difuzare de informatii false, care, prin efecte, pun in pericol securitatea nationala. E o infractiune prevazuta in Codul Penal. ‘Comunicarea sau raspindirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, cunoscind caracterul fals al acestora, daca prin aceasta se pune in pericol securitatea nationala, se pedepseste cu inchisoarea de la unu la 5 ani’, zice articolul 408”, a scris Buscu in Catavencii.

El ii aia apoi in vizor si pe ceilalti europarlamentari care au indraznit sa il critice pe Dragnea.

„Dar Macovei nu e singura. Tot mai multe figuri cu pieptanatura secreta, provenite din loturile pe care SIE si SRI le livreaza partidelor, incep sa macoveasca. Adica fac tambalau la Bruxelles in defavoarea Romaniei, ca sa obtina presiune pe adversarii politici din tara. Sorin Moisa de la PSD, un rasad al scolii de gindire Silviu Predoiu, s-a lepadat de conducerea civila a partidului in februarie 2017, atunci cind datoria de tinara conserva i-a cerut-o imperativ. Catalin Ivan, un fel de dobitoc sub acoperire, frustrat de propria insignifianta, loveste in prestigiul Romaniei cu o sete care depaseste ura lui fata de Dragnea. Siegfried Muresan, ghiocelul plantat in glastra doamnei Merkel, cere sanctiuni europene pentru Romania cu pronuntia si fizionomia lenesului Sid din Epoca de Gheata, ori de cite ori i-o cer interesele popularilor germani. Cristian Preda, lingaul Elenei Udrea, si-a incununat seria de deservicii aduse tarii cerind suspendarea dreptului de vot al Romaniei in Consiliul UE, adica exact ce se pune la cale acum. Lista acestor oameni e lunga, la fel de lunga ca ticalosia care le alimenteaza agenda. Indiferent de partid, mai mult de jumatate din europarlamentarii trimisi de Romania la Bruxelles isi sapa propria tara, in timp ce restul se ocupa cu indiferenta si cu shopping-ul.

(…) Loazele si acoperitii care tropaie de bucurie ca se razbuna pe Dragnea blocind drumul european al Romaniei, asa ingust cum e el, sint oameni de nimic, mizerabili care-si insulta si submineaza tara, fie c-o fac din calcul, fie din prostie. Primesc pentru asta un milion si ceva de euro pe mandat si au asigurate pensii de minimum 4.000 de euro. Investim, cum s-ar spune, in imaginea Romaniei, nu ne jucam”, incheie Buscu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: