Buscu, consilierul lui Dragnea, vrea sa-l bage pe presedintele Iohannis la puscarie: „Trebuie sa dea socoteala”

politica

Doru Buscu, consilier neoficial al lui Liviu Dragnea, publica un nou atac violent la adresa luptei anti-coruptie, un text in care solicita ca presedintele Iohannis sa „raspunda” penal. „Presedintele Recunostintei ar trebui sa dea socoteala”, sustine Buscu.

Intr-un text acru publicat in revista de umor „Catavencii”, consilierul lui Dragnea sustine teoriile pesediste privind „statul paralel”.

„Asa cum arata azi, infasurata din cap pina-n picioare in cearsaful propagandei, Justitia pare acel ideal pentru care merita sa dai cu pietre in jandarmi, sa scrii pe net MUIE PSD si sa repeti cuvintele “infractor” si “inculpat” pina la epuizare.

Pe dedesubt, insa, daca o pipai, nu gasesti carnea marmoreana a Dreptatii, ci corpul solzos al unui monstru care se hraneste din credulitatea publica. E cineva nevinovat? Sa luam de bun raspunsul lui Felix Dzerjinski, fostul sef al politiei bolsevice: nimeni, cu conditia sa fie cercetat destul. Aici trebuie inteles dualismul briciului care, in functie de mina in care sta, te poate barbieri sau iti poate reteza beregata. In faza la care a ajuns acum, Justitia poate reformula orice situatie penala. Poate face din nevinovati, vinovati si din penali, presedinti. E nevoie doar de un procuror care-si drege glasul. E nevoie doar de un stranut in cimpul tactic”, sustine Buscu in Catavencii.

In finalul acestui text, Buscu cere chiar ca Iohannis sa fie bagat la inchisoare.

„Priviti-l cu atentie pe Iohannis. E una din victimele alimentatiei nesabuite cu steroizi judiciari. Ca sa poata sta degeaba acolo unde a visat, ca sa se legene in bratele protocolului de stat si sa-si plimbe nevasta prin lume, a trebuit sa fie generos cu Lazar, cu Kovesi, cu Livia Stanciu. A rasplatit, din pozitia primei marionete a republicii, generalii, procurorii si judecatorii care l-au atirnat in ate. E jalnic, dar, daca tot vorbim de Justitie, e si penal. Presedintele Recunostintei ar trebui sa dea socoteala. Aici ar fi primul pas al Justitiei spre insanatosire. Si primul lucru bine facut”, mai spune Buscu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: