Busu se alatura frontului anti-PSD: „In Teleorman, vremea este ca in Brazilia”. Video fabulos – Video

news

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii „Meteo” de la Pro TV, prezinta un pamflet video in care ironizeaza evenimentele politice din Romania cu termeni folositi in prognoza meteo.

Filmul se intituleaza „Vremea schimbarii”.

„In partea vestica a Europei lucrurile arata foarte bine. Nu acelasi lucru se poate spune despre zona estica, in care ne aflam noi, unde lucrurile nu arata deloc, deloc bine. Dinspre est, dinspre Rusia vine o masa de aer rece, care usor-usor se instaleaza si peste tara noastra, aducand si instabilitate atmosferica. O sa avem parte de manifestari meteorologice iesite din comun. De exemplu, in Constanta vremea va fi ca in Madagascar, in zona Teleormanului vremea este ca in Brazilia, iar in zona Bucurestiului vremea este ca in Costa Rica.

(..) O sa fie ploi foarte abundente si contracte foarte avantajoase cu statul, in special in Moldova, dar si in Oltenia”, a explicat Busu, plastic, situatia politica din Romania.

El a anunta ca se simte totusi un „vant al schimbarii”.

Filmul „Vremea schimbarii”, de Eduard Emanuel Leahu, este un material inscris in editia a doua a concursului de Shorts&Vibes Anticoruptie, Once Upon a Time in Romania.

Mai mult despre: ,


Comentarii: