Ca in Coreea de Nord. Organizatiile PSD din tara isi manifesta „sustinerea deplina” fata de Liviu Dragnea cu ocazia Congresului PSD. Decizii adoptate in unanimitate

politica

Organizatia judeteana Botosani a Partidului Social Democrat (PSD) si-a manifestat, sambata, sustinerea fata de presedintele partidului, Liviu Dragnea, si fata de Guvernul Dancila. Decizii similare au fost adoptate si de alte organizatii locale ale PSD.

Membrii Conferintei Judetene extraordinare a PSD au adoptat doua rezolutii in baza carora vor sustine la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie actuala conducere a partidului, dar si programul de guvernare si actualul guvern.

Potrivit uneia dintre rezolutii, „organizatia PSD Botosani isi exprima sustinerea deplina pentru continuarea conducerii Partidului Social Democrat de catre presedintele Liviu Dragnea”.

„Liviu Dragnea este primul presedinte al PSD care s-a implicat in elaborarea, implementarea si monitorizarea unui program de guvernare ambitios, prin care s-au adus beneficii pentru fiecare categorie sociala si profesionala din tara noastra”, se arata in documentul votat de cei 169 de delegati la Conferinta Judeteana extraordinara a PSD.

Cea de-a doua rezolutie prevede ca „organizatia PSD Botosani isi exprima sustinerea deplina pentru Guvernul condus de doamna prim-ministru Viorica Dancila, avand in vedere ca la mai putin de o luna de la investitura, premierul a facut dovada determinarii sale de a guverna in stransa si buna colaborare atat cu reprezentantii societatii civile, sindicatelor si patronatelor, cat si cu liderii Uniunii Europene, in beneficiul Romaniei”.

O decizie similara a fost adoptata si de PSD Brasov.

„Organizatia Judeteana Brasov va avea 54 de reprezentanti la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 10 martie. Componenta delegatiei a fost stabilita in Conferinta Extraordinara a filialei, intrunita in data de 28 februarie 2018.

Cu aceasta ocazie a fost adoptata, in unanimitate, o rezolutie de acordare a unui mandat de incredere si sustinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Conferinta Extraordinara reuneste membrii Comitetului Executiv Judetean, membrii Comisiei de Etica, Integritate si Arbitraj, membrii Comisiei judetene de Control Financiar Intern, parlamentarii, europarlamentarii, primarii, viceprimarii si consilierii judeteni ai organizatiei, in conformitate cu Statutul PSD.

Argumentele care au stat la baza acestei decizii sunt: castigarea alegerilor parlamentare din decembrie 2016 cu un scor istoric, mentinerea majoritatii parlamentare, mentinerea puterii executive (guvernarii) in ciuda tuturor atacurilor, indeplinirea masurilor din Programul de Guvernare, conform angajamentelor asumate in fata electoratului si mentinerea partidului unit si puternic”, se arata intr-un comunicat al PSD Brasov.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: