Ca la comunisti. Deja s-a decis, cine va castiga la Congresul PSD functiile de conducere ale partidului

politica

Gruparea Dancila a reusit sa isi asigure deja majoritatea voturilor pentru functiile de conducere ale partidului in cadrul congresului de sambata, 29 iunie.

Viorica Dancila va deveni presedinte plin al PSD, pesedistii nu vor indrazni sa voteze impotriva ei intrucat ea a anuntat ca va demisiona din functia de premier daca nu castiga. „Dancila a spus foarte clar ca va candida cu mandatul pe masa. Castiga, mergem mai departe. Pierde, demisioneaza, pentru ca nu putem avea din nou un sef la Guvern, iar alt sef la partid, aluzie la Liviu Dragnea. Acesta este mesajul pentru toti delegatii care vor vota la Congres. Discursul sau e foarte hotarat in ultima perioada“, au declarat surse din PSD pentru Adevarul.

Celelalte doua pozitii care vor fi supuse votului au deja adjudecate.

Surse din PSD, citate de Digi24, anunta ca marii favoriti pentru functiile de presedinte executiv si secretar general al PSD sunt Eugen Orlamdo Teodorovici si, respectiv, Mihai Fifor.

Gruparea Lia Olguta Vasilescu – Stanescu – Gabriela Firea pare ca a depus deja armele, nu si-a desemnat niciun candidat pentru cele trei pozitii.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: