Ca sa nu mai fie intretinut de parinti, un lider PSD a fost angajat de Grindeanu in fruntea Postei Romane: „Care e problema daca sunt intretinut de parinti?”

politica

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, l-a „plasat” pe un tanar lider PSD, Iasmin Zarici, din Timisoara in functia de director adjunct al Postei Romane Timis. Acesta este fiul unui medic cunoscut in Timisoara, lucrand pana de curand la cabinetul mamei sale, scrie defapt.ro.

Iasmin Zarici a fost plasat la Posta Romana Timis pe functia de economist, dar urmeaza sa fie numit director adjunct.

Pe retelele de socializare, Zarici afiseaza o viata de lux si masini scumpe. Din banii parintilor, dupa cum singur admite.

Anterior, Iasmin Zarici a fost incadrat pe functia de ofiter responsabil pentru informare si publicitate la Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara. Pentru munca prestata la aeroportul Timisoara, Iasmin Zarici a primit in anul 2021 un salariu anual de 27.065 lei. Adica in jur de 2.300 de lei pe luna. In anul 2021 a mai incasat un salariu anual de 36.575 lei pentru ca a fost incadrat si ca asistent medical la cabinetul medical al mamei sale.

Asadar, din cele doua locuri de munca, a primit putin peste 1.000 de euro lunar in 2021.

Cu toate acestea, tanarul pesedist (chiar vicepresedinte al TSD Timis) Iasmin Zarici se lauda pe Facebok si Instagram cu o viata luxoasa alaturi de tinere din Timisoara: cafenele, carciumi de lux, trabucuri si masini scumpe cu initiale sale la numar. Pe numele sau se mai afla o vila de 177 metri patrati construita in 2017 in localitatea Mosnita Noua, plus terenul aferent, de 601 mp. Dar in declaratiile de avere depuse in ultimii doi ani nu apare nici o masina.

Iasmin Zarici a explicat simplu: „Masinile nu sunt pe mine. Sunt luate in leasing pe cabinetul medical al mamei mele. Nu le cumpar, mama le-a cumparat. Eu doar le conduc”.

„Care e problema daca sunt intretinut de parinti?”, a adaugat Zarici.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: