Cabinetul Ciolos a depus juramantul la Cotroceni. Noii ministri au venit cu MICROBUZUL

politica

Premierul Dacian Ciolos si ministrii Cabinetului sau au depus juramantul de investitura in functii, marti, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Ministrii au venit impreuna, in acelasi timp, intr-un microbuz.

microbuz

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la ceremonia de depunere a juramantului de investitura a membrilor Cabinetului Ciolos, ca „societatea se schimba si se schimba asteptarile societatii si daca diferenta dintre asteptari si realitate este prea mare, intervine criza”.

„Avem o criza de incredere a cetateanului in politicianul pe care l-a ales. Romanii mi-au spus in Piata ca sunt nemultumiti de actuala clasa politica. Politica fara partide nu se poate, dar nici democratie fara popor nu se poate”, a precizat Klaus Iohannis.

„Niciun partid nu a facut o propunere pentru postul de prim-ministru”, a mai spus Klaus Iohannis, precizand cum a ajuns sa il desemneze pe Dacian Ciolos premier.

Klaus Iohannis i-a felicitat pe prim-ministrul Dacian Ciolos si pe ceilalti membri ai noului guvern: „Va felicit pentru curaj. Este un pas, va dura un an de zile, folositi acest an din plin. Doamnelor si domnilor, un an de zile este putin, foarte putin in politica, dar suficient de lung pentru a guverna Romania bine. Succes!”, a mai spus Klaus Iohannis in discursul tinut cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului de investitura a membrilor Cabinetului Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: