Cacau a demisionat din AUR: „Sa organizezi petreceri la care s-au savarsit acte de preacurvie si sa te numesti crestin-familist e total deplasat”

politica

Presedintele AUR Satu Mare, Iulian Cacau, a anuntat marti ca demisioneaza din AUR. El a lansat acuzatii grave la adresa liderului AUR, George Simion.

”PA A.U.R. !

AUR-ul nu mai are stralucirea pe care o avea odinioara !

Dragi colegi, prieteni si critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, ma delimitez de tot ceea ce inseamna acest partid, politica pe care o duce si actiunile pe care le initiaza.

Am fost alaturi de aceasta cauza de la inceput, cand multi din cei care probabil ma vor critica, erau pe margine si asteptau sa vada daca acest partid atinge pragul de 5% sau nu…

Pe langa candidaturile pe care mi le-am asumat in acest partid(nu se gaseau candidati, nu credea nimeni in acest proiect) am initiat si proteste, actiuni la care nu de putine ori am fost saltat de autoritati, am fost sanctionat, dar nu am primit nici macar un sprijin moral din partea colegilor de la Bucuresti, sa nu mai vorbim de faptul ca nu am primit nici macar un sprijin juridic pentru a contesta acele amenzi si abuzuri totodata.

Dupa ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au aparut fripturistii, pe care eu NU i-am acceptat in organizatia pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atat profesional cat si personal nu au demonstrat nimic ! Acestia faceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea si mi-i impunea (am dovezi inregistrari, convorbiri, chiar si propuneri nu tocmai ortodoxe). Bineinteles ca deja ceea ce discutasem cu Simion in 2019, cu ceea ce se intampla in toamna lui 2021 era total diferit. Colegii din AUR Satu Mare, stiu cel mai bine prin ce am trecut atat eu cat si fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru si ce comportament violent, totodata limbaj vulgar afiseaza George Simion in particular, atunci cand nu faci cum vrea el (adica sa accepti oamenii pe care el ii impune in organizatie).

Credeam in acest proiect ca fiind altceva, dar am constatat ca in toate filialele din tara existau aceleasi probleme, politica NOUA cu oameni VECHI !

In acest partid sunt inca oameni frumosi, de aceea ma abtin in a-i numi pe toti la fel ca liderul, oameni care inca cred si ii rog sa se uite si in stanga si in dreapta, pana nu e prea tarziu.

Oamenii vor fapte nu FUM ! Romanii sunt satui de vorbe si scandaluri, romanii au taxe de platit si combustibili mai scumpi cu 40%, antreprenorii romani sunt subjugati (am inaintat colegilor parlamentari proiecte de lege, bune poate chiar salvatoare pentru antreprenorii romani, dar aveau altceva mai importantde facut)!

Fariseismul pe care acest lider il practica este de-a dreptul grotesc, sa te folosesti de imaginea bisericilor crestine, iar tu sa organzezi congresul partidului duminica in timpul Sfintei Liturghii, sa initiezi actiuni si proteste duminica cand oamenii sunt chemati la rugaciune, sa organizezi petreceri la care s-au savarsit acte de preacurvie si sa te numesti crestin-familist e total deplasat !

De aceea dragii mei, fiind dezamagit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care ma asteptam macar sa aibe cei 7 ani de acasa, am decis sa nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care il conduce ! Dumnezeu sa fie cu noi cu toti !”, a scris Cacau pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: