Cadavrul Andreei Rabciuc, fosta campioana de tir a Romaniei, ar fi fost descoperit intr-o ferma parasita din Italia. Tanara fusese data disparuta din martie 2022

news

Andreea Rabciuc, crima, Italia, descoperita

Misterul disparitiei romancei Andreea Rabciuc este pe cale sa fie elucidat: in zona in care tanara ar fi fost vazuta pentru ultima oara a fost descoperit un cadavru, iar anchetatorii banuiesc ca este vorba despre ea. Descoperire macabra ar putea duce la rezolvarea acestui caz tulburator.

Cadavrul, intr-o stare avansata de putrefactie, a fost gasit intr-o ferma parasita, nu departe de locul disparitiei si langa Via Montecarottese. Imbracamintea de la fata locului ar fi similara cu cea a romancei, care locuia in Vallesina impreuna cu mama ei.

Pe 12 martie 2022, tanara de 29 de ani se certase cu iubitul ei Simone Ligresti, in varsta de 27 de ani si a parasit petrecerea de la ferma, unde se aflau totodata o prietena si proprietarul imobilului. De atunci s-a pierdut orice urma a sa. Singura persoana cercetata pentru o posibila crima a fost iubitul tinerei.

Initial s-a crezut ca ar fi vorba despre o rapire. Disparitia romancei a provocat o adevarata controversa in Italia, existand mai multe piste. Deocamdata, nu este oficial ca trupul neinsufletit ii apartine Andreei Rabciuc, scrie cotidianul local Cronachemarche.it.

Andreea Rabciuc a fost multipla campioana nationala la tir sportiv, care a facut parte din lotul Romaniei de seniori. A fost legitimata la CSS Radauti si CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale Romaniei, scrie sursa citata.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: