„Cadere de nori” in Italia, un fenomen meteorologic fara precedent: „Am auzit un zgomot puternic”

externe

O „cadere de nori” a avut loc in Italia, iar imaginile cu rezultatul fenomenului meteorologic sunt uimitoare.

Un italian a iesit la plimbare cu cainele si a avut parte de o experienta unica! Marcello Tommasoni a fost martorul primei rupturi de nori despre care exista dovezi pana acum. Speriat de norii care au ajuns pe caldaram, barbatul a facut poze si apoi le-a trimis unui prieten, care a facut totul public.

”Ma aflam pe stada ‘Un umore’, impreuna cu catelul meu, Buck, care a inceput sa latre cu putere dintr-o data. Dupa cateva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial ce m-a lasat perplex. Am facut cateva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni, persoana care a fost martorul fenomenului incredibil, pentru ilfattoquotidaino.it.

Profesorul Alvaro Porfido a spus ca nu este vorba despre niciun eveniment extraordinar, explicand ca este vorba despre o ”defecare atmosferica”: ”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii incarcati s-au lasat jos, desprinzandu-se practic din atmosfera. Este un fenomen posibil, insa este prima data cand se intampla, cel putin documentat. Nu exista nicio lucrare anterioara in care sa se vorbeasca despre acest fenomen. Imi place ceea ce fac si ma voi stradui sa explic cat mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: