Scadere dramatica de IQ la varful PSD. Comunicat oficial dupa violentele de la Washington: „Si Iohannis si Citu sustin nerespectarea rezultatelor alegerilor si preluarea prin forta a puterii”

politica

PSD are o noua reactie deliranta prin care forteaza comoaratii intre situatia din Romania si evenimentele violente de la Washington. PSD sustine ca si Klaus Iohannis si Florin Citu „sustin nerespectarea rezultatelor alegerilor si preluarea prin forta a puterii”. „De ce le este frica nu vor scapa. 6 decembrie a fost doar inceputul!”, anunta PSD.

„Florin Citu si Klaus Iohannis sunt singurii demnitari ai statului si printre putinii decidenti occidentali care n-au avut pana acum vreo reactie privind evenimentele din Statele Unite!

Stim ca sunt ingrijorati de faptul ca sapca primita nu avea nicio legatura cu stabilirea unor relatii serioase si puternice cu Statele Unite, dar tacerea lor asurzitoare confirma o lipsa ingrijoratoare de viziune politica.

Faptul ca presedintele si premierul n-au condamnat inca violentele si asaltul impotriva democratiei americane pune, astfel, Romania intr-o postura delicata in raport cu celelalte democratii occidentale si noua administratie democrata.

Ei confirma practic, asa cum au facut si in Romania, ca sustin nerespectarea rezultatelor alegerilor si preluarea prin forta a puterii. De ce le este frica nu vor scapa. 6 decembrie a fost doar inceputul!”, se arata pe pagina oficiala de Facebook a PSD.

Intrebat miercuri seara, la Antena 3, daca se astepta la violentele de la Washington, Ciolacu s-a gandit sa faca o comparatie cu violentele din 10 August de la Bucuresti insa a gresit data.

„Categoric nu, nu se astepta nimeni. Stau sa ma intreb de unde sunt efectele. Este aceasta suspiciune majora de fraudare si o campanie dura cu multa ura, asta e efectul la populatie. Nu ma asteptam sa se intample asta in SUA. Daca s-ar fi intamplat asa ceva in Romania? Presupun ca depaseste 6 august”, a spus Marcel Ciolacu.

Ulterior, Ciolacu a mai spus ca „abuzul de putere” si refuzarea rezultatelor alegerilor reprezinta „o practica” pentru politicienii de dreapta, inclusiv din Romania.

Acesta a facut declaratiile in contextul protestelor de la Washington.

”Sunt ingrijorat de evenimentele din Washington. Democratia americana merita mai mult. Este timpul pentru responsabilitate. Asta se intampla atunci cand un om vrea toata puterea si divizeaza societatea. Abuzul de putere si refuzarea rezultatelor alegerilor a (au – n.red) devenit o practica pentru politicienii de dreapta, inclusiv din Romania. Sunt convins ca democratia americana va trece peste asta. Salut discursul serios si apelul la calm al presedintelui – ales Joe Biden”, a scris agramat Ciolacu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: