externe

Calatorie „picanta”: un indian a ramas blocat o ora si jumatate in toaleta unui avion al companiei SpiceJet, fiind eliberat abia dupa aterizare, de o echipa de tehnicieni – VIDEO

O defectiune produsa la bordul unui avion al companiei indiene SpiceJet a facut ca un pasager sa ramana blocat in toaleta timp de aproape o ora si jumatate.

Barbatul se indrepta miercuri de la Mumbai la Bengaluru cand a ramas blocat in baie, din cauza unei incuietori electronice care s-a defectat. Membrii echipajului zborului Spice Air nu au reusit sa il scoata pe barbat pana cand au aterizat, iar tehnicienii aeroportului din Bengaluru au intervenit,.

Transportatorul aerian privat SpiceJet si-a exprimat regretul pentru incident si a declarat ca pasagerul va primi o rambursare integrala a biletului de zbor, transmite agentia de presa UPI.

Potrivit altor pasageri din zbor, echipajul de zbor i-a spus barbatului sa ramana calm si „sa nu intre in panica”, la un moment dat trecandu-i un bilet pe sub usa.

„Asigurati-va. De indata ce usa principala va fi deschisa, va veni inginerul”, scria pe bilet.”Nu intrati in panica”.

Intr-o postare pe X, un alt pasager al zborului SpiceJet a aratat o fotografie a biletului.

„Pe 16 ianuarie, un pasager a ramas, din pacate, blocat in interiorul toaletei timp de aproximativ o ora pe un zbor SpiceJet care opera de la Mumbai la Bengaluru, in timp ce aeronava era in aer, din cauza unei defectiuni la incuietoarea usii”, se arata intr-un comunicat al companiei aeriene.

„Pe tot parcursul calatoriei, echipajul nostru a oferit asistenta si indrumare pasagerului.La sosire, un inginer a deschis usa de la toaleta, iar pasagerul a primit imediat asistenta medicala.”

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

3 ore ago

Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

22 de minute ago

Un expert de la Muzeul American de Istorie Naturala, acuzat ca a incercat sa scoata ilegal mostre de paianjen si scorpioni din Turcia

Un expert in scorpioni si paianjeni de la Muzeul American de Istorie Naturala din New…

42 de minute ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. In ziua lansarii, fostul cancelar va participa la un eveniment al Verzilor

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

O oră ago

Un fost ministru kazah, condamnat la 24 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei

Un fost ministru kazah al economiei a fost condamnat, luni, la 24 de ani de…

2 ore ago

Conflict de munca la Muzeul Vaticanului: 49 de angajati se plang de conditiile de munca

Patruzeci si noua de angajati ai Muzeului Vaticanului au declansat un conflict de munca fara…

2 ore ago