„Caldura mare dauneaza grav conducerii PSD! Daca minte nu e”. PNL se amuza pe seama lui plangerii penale anuntate de Dancila

politica

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirma ca decizia premierului Viorica Dancila de a depune o plangere in instanta impotriva presedintelui Klaus Iohannis privind declaratiile acestuia despre un „Guvern corupt” este o solutie prin care „sa te umpli de penibil definitiv”.

„Caldura mare dauneaza grav conducerii PSD! Daca minte nu e, daca sanse sa intre turul doi nu sunt, daca deficitul e peste 3% din PIB, daca brosele chanel nu salveaza situatia economica, iar aceasta pare satisfacatoare doar cand e vazuta din elicopter, daca glumele proaste de la sedintele de partid nu tin loc de politici publice, daca partenerii externi te evita si propunerile tale despre orice sunt respinse de societate…

Daca marea nu te inspira, daca te cheama Dancila, atunci gasesti imediat solutia sa te umpli de penibil definitiv: trantesti o plangere penala impotriva Presedintelui Klaus Iohannis pentru o declaratie care nu a surprins decat pe PSD!”, a scris senatoarea Alina Gorghiu, sambata, pe Facebook.

Reactia lui Gorghiu vine ca urmare a anuntului premierului Viorica Dancila de sambata, la Mamaia, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt.

Intrebata care este fapta pe care o sesizeaza, Dancila a afirmat ca duminica se va intalni cu avocatii.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge integral remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, precizand ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Nu ar trebui sa fie, insa, nicio surpriza pentru nimeni. Dimpotriva, este rezultatul firesc a doi ani si jumatate de guvernare haotica, incompetenta si corupta. Prin votul din 26 mai, romanii le-au transmis PSD si ALDE un mesaj extrem de clar, pe care ei, PSD si ALDE, pur si simplu se fac ca nu il inteleg”, a explicat Klaus Iohannis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: