Calinescu, ironie taioasa la adresa lui Dragnea: „Si-a pus o ie sa para rapsod popular ca si Fuego, sa para taranus, ceea ce si este” – Video

news

Actorul Florin Calinescu a postat o noua inregistrare video pe Facebook in care ironizeaza guvernarea PSD si pe Liviu Dragnea.

Imbracat cu un tricoi pe care a scris „ie”, CalinescuĀ a facut referire la sedinta Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc zilele trecute la Neptun, si l-a ironizat pe Liviu Dragnea, care a sustinut un discurs imbracat cu o ie.

„Si-a pus o ie sa para rapsod popular ca si Fuego, sa para taranus, ceea ce si este, sa para teleormanean, ceea ce ni stiu daca si este, sa para profund, popular, sa para mioritic, sa para adevarat, nu pot sa-mi dau seama”, spune Calinescu.

dragnea

Calinescu a atacat siĀ intentiile Guvernului PSD-ALDE de a umbla la Pilonul II de pensii.

„Trebuie jefuita tara la drumul mare pentru a pune in aplicare toate ineptiile alea din campanie. Eu as face o institutie care sa se cheme inselaciune in conventie. Facem un contract, mi-ai promis niste chestii in campanie, nu le respecti, pac, te dau in judecata. Si te cari de acolo. Nu au solutii. Ei stiu sa momeasca o anumita categorie care asculta Fuego si atunci… vezi cresteri de salarii si de pensii”, a spus Calinescu.

Actorul a criticat declaratiile premierului Tudose, potrivit caruia „statul este cel mai bun administrator”.

„Minciuna. Statul este cel mai prost administrator din toate timpurile, el nu-si vede decat de interesele clasei politice care il reprezinta. Acum statul este Dragnea, este Tudose”, a punctat Florin Calinescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: