externe

Camasa este acum la moda – asa ca fa-o piesa centrala a look-ului tau

In acest sezon, camasa clasica cu nasturi se lasa liber ca un blazer sau o jacheta din denim – si probabil ca se afla deja in garderoba dvs, potrivit The Guardian.

Crezi ca a purta o camasa inseamna doar sa o imbraci si sa o inchei la nasturii potriviti?

Ei bine, nu stiti cum sa va purtati camasa in 2023.

Pentru a purta o camasa cum trebuie, trebuie sa o porti cu fanfaronada. Poart-o asa cum ai purta un smooching, un blazer smecher sau o jacheta vintage din denim intr-o zi insorita.

Camasa este la moda acum. Este ca o declaratie. Daca inca te mai gandesti la camasi ca fiind putin blazate – asa cum erau atunci cand veneau intr-un pachet de trei bucati invelite in celofan ca parte a uniformei scolare – le porti gresit.

Camasa pe care o dorim este alba, albastra sau cu dungi de moda veche. Nu ai nevoie de nimic sofisticat; tot ce ai nevoie este increderea de a face din ea piesa centrala a look-ului tau.

Trebuie o camasa mare, nu una mulata, si trebuie sa o lasi sa atarne liber in jurul tau. Vei ocupa spatiu, iar asta este bine. Stapaneste acel spatiu asa cum ai face-o daca ai purta o jacheta cu umeri sau o rochie de petrecere spumoasa. Aceasta camasa are energia personajului principal, nu uitati.

Acum – concentrati-va, acest lucru este important – rezistati impulsului de a baga camasa in pantaloni, deoarece credeti ca va arata mai magulitor. Iti doresti o forma simpla, cu linii indraznete, arhitecturale, iar strangerea in talie va distruge aceasta vibratie.

Daca simti ca esti sufocata sub o camasa mare, lasa camasa deschisa, cu o vesta sau un tricou pe dedesubt, astfel incat forma ta sa nu fie complet ascunsa.

Dar pastreaza stratul de dedesubt minimal. Camasa este vedeta aici.

Cea mai usoara tinuta pentru o camasa alba simpla? O pereche de pantaloni de dimensiuni generoase. Camasile supradimensionate purtate cu blugi supradimensionati din denim au fost un look de serie pe podium in acest sezon – desi aceasta tinuta poate parea putin lipsita de farmec atunci cand scoti supermodelul din ecuatie.

Pantalonii croiti cu pliuri in fata sau pantalonii largi sunt o optiune mai eleganta. In loc sa purtati o camasa alba cu pantaloni negri, incercati sa pastrati culorile jumatatii superioare si inferioare similare.

Stilul nu poate fi mai simplu de atat. Este usor atunci cand stii cum, nu-i asa?

Urmareste-ne si pe:
Karina Macovei

Share
Published by
Karina Macovei

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

6 minute ago

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

2 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

4 ore ago

Ciolacu a luat jumatate de guvern in Turcia. Cel mai probabil, vizita a fost aranjata de Ponta

Premierul Marcel Ciolacu a inceput marti o vizita oficiala in Turcia,  unde va aveasi  o…

4 ore ago