Campanie contra Romaniei a sectei lui Andrew Tate: „Boicotati Romania!”. Sulaiman Ahmed: „Nimeni nu mai vrea sa mearga in Romania”

politica

Admiratorii lui Andrew Tate au declansat o campanie globala pe retetele de socializare prin care cer boicotarea Romaniei, acuzand faptul ca Romania este un „stat mafiot” intrucat ii tine dupa gratii pe fratii Tate.

Campania se deruleaza in special pe Twitter, avand numele #BoycottRomania.

Unul dintre promotorii campaniei a pus la punct si o strategie prin care sa fie exercitata presiune asupra Romaniei pentru a-i elibera pe fratii Tate. Omar Aliamin propune ca afaceristii bogati sa isi vanda activele din Romania din cauza „coruptiei”. O alta miscare ar fi ca sustinatorii lui Tate sa  posteze filmulete pe retelele de socializare in care sa sustina ca „sistemul din Romania este corupt”. A treia varianta propusa de Aliamin este ca toti fanii lui Tate sa boicoteze produsele romanesti.

Postarea lui Aliamin nu a avut prea mare succes, inregistrandu-se doar 17 likes.

Unul dintre sustinatorii lui Tate afirma ca „nimeni nu mai vrea sa mearga in Romania”.

Presa britanica a publicat, marti, pasaje dintr-un email trimis de Andrew Tate unui admirator in care s-a plans de conditii din arest.

„Va voi trimite lectiile mele zilnice dintr-o incarcerare nedreapta. Incearca sa ma doboare. Aruncat in interiorul unei celule fara lumina. Gandacii, paduchii si plosnitele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte.

Cand gardienii ma aduc din sala de judecata, raman absolut respectuos. Ei incearca sa-mi toarne ura in inima. Dar, va rog si va multumesc, ramaneti cu mine in permanenta. Gardienii nostri isi fac doar treaba, au familii de hranit in vremuri grele. Nu va uitati manierele.

Ei incearca sa-mi franga mintea de fier cu o incarcerare nedreapta. Respectul meu absolut pentru toti cei din jurul meu este actul meu de revolta absoluta. Ei nu ma pot infrange”, a scris Andrew Tate.

Citeste si: Andrew Tate: „Ii mituiesc pe toti din inchisoare, bang, bang. Intru cu o gramada de bani, celulele astea sunt ale mele” – Video

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: