Campanie de intoxicare pe Facebook, zeci de organizatii PSD distribuie masiv: „#Rezist, mare facatura. Asa arata fabrica de like-uri cu care romanii au fost scosi in strada” – Video

politica

Zeci de organizatii PSD au distribuit pe paginile proprii de Facebook o postare prin care acuza faptul ca protestele de strada fata de PSD si de noile legi ale justitiei au fost potentate de p „fabrica de like-uri”. „Postarile care au scos romanii in strada, sunt sustinute de o infrastructura sofisticata”, sustine PSD.

Postarea contine un filmulet video, care a fost preluat de pe pagina Ziarului Financiar pentru a mari credibilitatea celor afirmate. Organizatiile PSD distribuie acelasi mesaj, semn evident ca este ordin de la Centru.

Iata mesajul:

„IMPORTANT !!!! ZiarulFinanciar​ publica cum arata o fabrica de like-uri. Socant! Asa arata o uzina virtuala folosita de cei care se considera stapanii on-line ai Romaniei. Marea emulatie #Rezist are in spate o mare facatura. Milioanele de like-uri laudate de Malin Bot, postarile care au scos romanii in strada, sunt sustinute de o infrastructura sofisticata. Asa au sute de mii de like-uri paginile care, de exemplu, ridiculizeaza continuu coafura Premierului Romaniei, PSD si pe Liviu Dragnea?”, se afirma in postarea distribuita de zeci de organizatii PSD.

fb
fb2 fb3
fb4

Malin Bot, una dintre tintele acestei noi campanii de intoxicare, considera ca prin acest mesaj PSD dovedeste ca isi crede sustinatorii „prosti gramada”.

„Gata, PSD trece pe fata la campanii isterice de denigrare a mea si a celor care ma urmaresc. Va dati seama ce tinta sunt pentru infractorul lor sef, daca au putut sa puna toate paginile filialelor judete sa distribuie prostia asta?

Ditamai partidul, isi foloseste toata forta de comunicare ca sa denigreze un ziarist amarat cu un stick si un telefon crapat. Cum e asta?

Dincolo de mine, va dati seama ca PSD chiar e convins ca are niste sustinatori prosti gramada, oameni care ar crede orice baliverne? Cat de jos iti vezi tu propriul electorat daca iti imaginezi ca inghite asemena fake news?”, a scris Malin Bot pe Facebook.

O campanie similara a fost derulata si saptamana trecuta, cand Tudor Chirila a fost acuzat ca este platit de Soros.

fb fb 5

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: