Campanie de pomeni de Paste. PSD a iesit cu punga sa culeaga voturi in satele distruse de saracie: „Se spune ca daruind vom dobandi” – Galerie foto

politica

Imagini revoltatoare, publicate chiar de un senator PSD. Lideri ai PSD Botosani s-au fotografiat distribuind pungi cu alimente, pe care era inscriptionata sigla PSD, unor nevoiasi din satele din judet.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de senatorul PSD Doina Elena Fedorovici, presedinte PSD Botosani. Ea spune ca pungile cu alimente au fist impartite in satele Ripiceni, Vlasinesti, Dorohoi si George Enescu. „Carvana a pornit joi, prima oprire fiind la Ripiceni, unde fiecare familie a primit cate un cadou de Paste”, mentioneaza senatorul PSD.

„Se spune ca daruind vom dobandi”, a mentionat, inocenta, senatorul PSD.

„Daca darul pe care-l oferim izvoraste precum un izvor curat si limpede din interiorul sufletului, atunci Dumnezeu care-si are lacasul in suflet ne vede darul si ne va rasplati inzecit. Orice gand bun, orice incurajare, orice cadou mult dorit pe care-l oferim, vor avea rasplata pentru noi. Oferim acum si vom primi tot acum sau putin mai tarziu.

In saptamana mare, Organizatia Femeilor Social Democrate impreuna cu PES – Activists Botosani, au desfasurat o serie de actiuni menite sa aduca un strop de bucurie in sufletele familiilor din Ripiceni, Vlasinesti, Dorohoi si George Enescu. Personal sprijin cu drag de fiecare data astfel de actiuni. Felicitari dragi colegi, sunt mandra de voi.

Caravana OFSD si PES – Activists Botosani a pornit joi, prima oprire fiind la Ripiceni, unde fiecare familie a primit cate un cadou de Paste. In aceeasi zi, la Vlasinesti, o parte din batranii care locuiesc singuri au primit cu lacrimi in ochi vizita caritabila. In Vinerea Mare, caravana a pornit din nou, de data aceasta deplasandu-se la Dorohoi si in comuna George Enescu, unde cei mai incantati de cadourile primite au fost copiii”, a detaliat presedintele PSD Botosani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: