Campanie in stil PSD-ist in Franta. Marine Le Pen il acuza pe Macron ca este „cel mai extremist” presedinte al Frantei

externe

Candidata extremei drepte la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, a respins joi criticile formulate impotriva ei de contracandidatul sau Emmanuel Macron, presedinte in exercitiu, care a acuzat-o de „autoritarism” si opinii extremiste, in pofida faptului ca Le Pen afiseaza o imagine mai soft in actuala campanie electorala, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

„Aceasta (critica) ma face sa zambesc, pentru ca noi nu am avut niciodata pana acum un presedinte care sa fi dat mai multe semne de extremism ca Emmanuel Macron”, a spus Le Pen la postul France 2, invocand actiunile politiei impotriva demonstratiilor politice, printre care miscarea vestelor galbene.

In interviu, Le Pen si-a reiterat afirmatiile conform carora, daca va fi aleasa presedinte, ea va lua in calcul organizarea unui referendum asupra reintroducerii pedepsei cu moartea. Inainte de aceasta, Le Pen afirmase ca ea personal va vota impotriva reintroducerii pedepsei capitale.

A-ti acuza adversarii politici de propriile pacate este o tehnica indelung folosita de PSD, care a sustinut si pretinde in continuare ca adversarii sai politici „fura”, sunt corupti si incompetenti. Realitatea a demonstrat cu totul altceva.

Foto: ro.depositphotos.com

Mai mult despre: ,

Comentarii: