Campanie murdara a PSD impotriva Aliantei USR PLUS. I-a facut un cont fals lui Clotilde Armand de pe care trimite mesaje studentilor

politica

Clotilde Armand, candidat al Aliantei 2020 pentru alegerile europarlamentare, anunta ca PSD a creat un cont fals cu numele ei de pe care trimite sunt trimise mesaje prin care sunt oferiti bani studentilor.

„Pare ca PSD e disperat si foloseste tot mai intens manipularea sovietica. Tocmai am aflat ca exista un cont fals care trimite mesaje in numele meu si promite studentilor bani pentru strangerea de semnaturi. Fals! Oameni buni, va rog sa nu credeti aceasta mizerie. Alianta 2020 USR PLUS strange semnaturile pentru europarlamentare in mod onest de la cetateni satui de hidra FSN-ista, fara bani, voluntar! Oferim in schimbul banilor altceva: PSD la cosul de gunoi al istoriei”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand este pe ocul 4 pe lista USR PLUS la europarlamentare. Lista va fi deschisa de Dacian Ciolos, urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragos Paslaru (PLUS), Clotilde Armand (USR), Dragos Tudorache (PLUS), Nicolae Stefanuta (USR), Vlad Marius Botos (USR), Ramona Strugariu (PLUS), Vlad Gheorghe (USR) si Alin Mituta (PLUS).

Mai mult despre:


Comentarii: