Campanie NEAGRA a PSD cu AFISE: „Oamenii lui Iohannis au taiat banii”

news

PSD a intrat deja in campanie electorala pentru 2016. Orasul Botosani a fost impanzit cu afise, in care se sustine ca presedintele Klaus Iohannis patroneaza o „alianta a raului” formata din PDL si PNL.

Mai nou prin oras au aparut o serie de afise, neasumate, dar care ataca partidele de dreapta de pe esichierul politic local. Nu e greu de dedus ca probabil apartin social democratilor. In respectivele materiale apar presedintele Romaniei Klaus Iohannis, Florin Turcanu, in calitate de fost presedinte al CJ Botosani si lider al PNL si Catalin Flutur in calitate de lider al consilierilor PDL din CJ.

Iar mesajul este urmatorul: ”Oamenii lui Iohannis au taiat banii pentru localitatea dv. Alianta Raului din CJ Botosani a alocat pentru localitatea dv. suma de 2.000 de lei, prin Hotararea CJ nr. 115/16.10.2014.  Atat valorati pentru ei”, scrie Botosaneanul.

afis

Campania cu afise de la Botosani este similara cu cea din campania electorala de la prezidentiale, cand Klaus Iohannis era acuzat ca va „taia pensiile”.

pensia-610x300

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: