Campioana noastra, victorie uriasa la Wimbledon. A zdrobit-o pe Serena Williams

news

Simona Halep a castigat finala de la Wimbledon in fata americancei Serena Williams cu 6-2, 6-2. Meciul a durat numai 55 de minute. A fost cel mai bun meci din cariera Simonei.

„A fost cel mai bun meci. Vreau sa-i multumesc mamei mele”, a declarat Halep la ceremonia de premiere. „Multumesc tarii mele pentru ca m-a sustinut de fiecare data, multumesc domnului Tiriac”, a mai spus campioana.

Simona Halep a inceput excelent ultimul act de la Wimbledon, castigand primele patru game-uri ale jocului in doar 15 minute. Serena Williams a raspuns cu doua game-uri castigate pe propriul serviciu, insa a fost insuficient, romanca adjudecandu-si primul act in 26 de minute.

In setul secund, egalitatea a persistat doar pana la 2, moment in care Simona Halep a reusit din nou break-ul si s-a distantat fata de americanca. Williams a fost fara replica si a mai cedat o data pe propriul serviciu, Halep ajungand la un singur game de castigarea marelui trofeu. In cele din urma, Halep a triumfat la Wimbledon, dupa o finala de 55 de minute.

Astfel, Simona Halep a obtinut al doilea titlu de Mare Slem din cariera, dupa cel de la Roland Garros, din 2018. De partea cealalta, Serena Williams ramane cu cele 23 de astfel de distinctii in cariera, cu unul mai putin fata de recordul absolut detinut de Margaret Court.

Mai mult despre:


Comentarii: