Campionul traseismului. Un deputat a trecut la al 11-lea partid, formatiunea lui Voiculescu

politica

Partidul lui Dan Voiculescu, PPUSL, anunta bucuros ca deputatul Eugen Durbaca s-a transferat in randurile sale. Durbaca a ajuns astfel la al 11-lea partid.

Durbaca, fost primar al Galatiului, sustine ca a adus si 2.000 de membri de la Pro Romania in partidul lui Voiculescu.

“Odata cu noul lider umanist, organizatia judeteana PPUSL Galati se consolideaza cu 2.000 de noi membri. Totodata Eugen Durbaca a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca 14 organizatii Pro Romania din judetul Galati urmeaza sa se alature PPU (social-liberal).

‘Din 51 de zone in municipiul Galati, alaturi de noi au venit 39 de zone, respectiv aproximativ 2.000 de membri (n.r. – din Pro Romania). In judet, pana in prezent, si-au manifestat dorinta de a fi alaturi de noi 14 organizatii, urmand sa discutam si cu ceilalti. Sunt convins ca o buna parte vor trece la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Speram ca PPU (social-liberal), prin calitatea oamenilor, va avea un cuvant greu de spus si la alegerile locale si la alegerile parlamentare’, a precizat deputatul Eugen Durbaca”, anunta un comunicat al PPUSL transmis redactiei.

Eugen Durbaca a trecut prin urmatoarele partide: PSM, PDSR (actualul PSD), PDAR, ApR, PD, PUR, UNPR, PLR, ALDE, Pro Romania si acum in PPUSL.

Mai mult despre:


Comentarii: