„Cancerul de SAN poate fi distrus in 11 zile, fara chimioterapie”. Rezultate extraordinare obtinute de medici

life

O serie de medicamente pot micsora si elimina anumite forme de cancer la san in doar 11 zile, arata doctorii britanici. Acestia au spus ca noul tratament este „uluitor”.

Descoperirea surprinzatoare a fost prezentata la Conferinta Europeana a Cancerului la San, desfasurata la Amsterdam, si ar insemna ca nu mai e nevoie de chimioterapie. Doctorii britanici au declarat ca noua metoda este „uluitoare”.

257 de femei, diagnosticate cu o forma agresiva de cancer la san si tratate in 23 de spitale din Marea Britanie, au urmat noul tratament. Rezultatele au fost uimitoare: in 87% dintre cazuri raspunsul a fost pozitiv, testele aratand ca ca producerea de celule canceroase a fost oprita.

Pentru cateva dintre femei, efectul a fost coplesitor. In 11% din cazuri cancerul a disparut complet, spre surpriza chirurgilor, noteaza Daily Mail.

Care a fost tratamentul? Doctorii au combinat doua medicamente existente, Tyverb si Herceptin, pe care le-au administrat femeilor imediat dupa ce au fost diagnosticate cu cancer.

medicament

Cercetatorii investigau cum au schimbat medicamentele cancerele in scurta fereastra dintre diagnosticarea tumorii si operatie de indepartare a ei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: