Cancerul PSD. Baronul Stanescu: „Neamul meu, suntem cam in jur de o mie”. A agresat o jurnalista cand a fost intrebat de rudele sale – Video

politica

Baronul PSD de Olt, Paul Stanescu, a agresat o jurnalista de la Libertatea, lovindu-i telefonul, nervos fiind ca acesta il intreba despre afacerile din judet al rudelor sale.

Jurnalista Valentina Postelnicu l-a intrebat despre faptul ca un nepot al sau, seful DSV Olt, musamalizeaza presupuse ilegalitati la ferma de porci din Olt a tatalui acestuia.

Dialogul jurnalista – Stanescu, redat de Libertatea:

Reporter: Il cunoasteti pe seful DSV Olt?

Paul Stanescu: Da, sigur, cum sa nu-l stiu, ii stiu pe toti.

Reporter: Stiti ca e nepotul dumneavoastra.

Paul Stanescu: Da, da.

Reporter: Voiam sa va intreb daca stiti ca tatal sefului DSV Olt, verisorul dumneavoastra, are o ferma de porci…

Paul Stanescu: Asta nu stiu.

Reporter: Si arunca aceste…

Paul Stanescu: Pana ma intrebi tu, stai sa…

Reporter: Stati sa va intreb…

Paul Stanescu: Neamul meu, suntem cam in jur de o mie. Nu i-am cunoscut pe toti. Vreo 400 am cunoscut din ei, pana la o mie mai e mult. Deci am un neam mare, asa ca …

Reporter: Vi se pare normal ca verisorul dumneavoastra arunca dejectiile de la ferma de porci in camp?

Paul Stanescu: Domnisoara, nu stiu asa ceva!

Reporter: Iar nepotul dumneavoastra ii da autorizatie…

Paul Stanescu: Nu stiu asa ceva. Pe cuvantul meu de onoare ca nu stiu.

Reporter: Va considerati baron local?

Paul Stanescu: Sunt baron, ce mai vreti, da, baron local!!! Ce mai…, ce mai vrei? Hai, ma, lasa-ma-n pace! (loveste cu mana telefonul)

Ulterior, intr-o interventie telefonica la Libertatea, Stanescu a sustinut ca jurnalista n-a procedat „civilizat”.

„Eram foarte nervos, mergeam la o intanire, mi se parea civilizat ca domnisoara putea sa ma intrebe dupa intalnire. Nu cred ca este civilizat nici pentru jurnalisti nici pentru oamenii politici, putea sa-mi ceara domnisoara permisiunea va mai spun o data daca nu ati inteles, am foarte multe rude nu le stiu pe toate, pe varul meu Bolborea (seful DSV Olt n.r.). il stiu din 2010, de cand nu era PSD-ul la putere. Nu sunt prietenii mei cei care nu respecta legea indiferent daca este ruda cu mine. Dumneavoastra mergeti intr-o directie care ma deranjeaza enorm, sunt om politic, organele statului sa-si faca datoria”, a declarat Stanescu pentru Libertatea.

„Nimic nu ma mai surprinde in politica. Mai ales la PSD. Dupa derapajele fostului lider Liviu Dragnea, acesti oameni nu au invatat nimic. Domnule Stanescu, apelativul ‘domnisoara’ il folosea si fostul dumneavoastra sef. Dupa atatia ani in politica, speram ca stiti cel putin acest lucru elementar: Niciodata nu pui mana pe reportofonul sau telefonul jurnalistului”, a adaugat jurnalista Valentina Postelnicu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: