Cand este asteptat un verdict de la TAS, in cazul Simonei Halep? Roland Garros 2024, un obiectiv prea optimist

sport

Simona Halep, lingura de lemn, tenis, turnee, WTA

Simona Halep va fi audiata la TAS, in 7-9 februarie 2024, si spera sa obtina un verdict favorabil, intr-un timp cat mai scurt. Din pacate insa, previziunile nu sunt tocmai pozitive, deoarece dosarul ei are 8.000 de pagini si trebuie citit si analizat, ceea ce necesita timp.

„Eu imi doresc si ii doresc sa i se spuna ca poate sa joace, ca a fost o contaminare sau ca nivelul de substanta era foarte mic si nu putea fi considerat doping. Problema e ca nu o sa asistam in februarie la un verdict. Daca stai sa te uiti, rezultatele dupa audieri au venit la cinci-sase luni. Pana vine verdictul sunt intai audierile, tu vii cu nu stiu ce… Din cate am inteles, dosarul avea 8.000 de pagini. Cineva trebuie sa le citeasca, nu e chiar asa usor. Cred ca o sa dureze ceva, dar sa speram ca o sa iasa bine”, a afirmat Adrian Marcu, vice-presedinte al Federatiei Romane de Tenis si fost antrenor al Simonei, pentru GSP.

„Probabil ca va fi sfarsitul carierei mele”

In acest context, obiectivul romancei de a juca la Roland Garros (20 mai-9 iunie 2024) devine destul de putin realizabil, fiind greu de crezut ca instanta de la Laussane se va pronunta pana in luna mai.

Acum cateva zile, intr-un interviu la Euronews, Simona Halep declara ca “Daca vor fi patru ani, – de suspendare n.n. – nu stiu cum ma voi descurca. Probabil ca va fi sfarsitul carierei mele, da. Si pentru ceva ce nu am facut si nu este din vina mea, este si mai catastrofal.”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: