Cand se redeschid restaurantele si granitele. Anunt al ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

news

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat marti seara ca hotelurile si restaurantele s-ar putea deschide gradual dupa 15 mai. „S-ar putea deschide, cu anumite precautii, gradual”, a afirmat Tataru, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

Cat priveste cinematografele, el a mentionat ca acestea nu vor putea fi deschise dupa 15 mai. „Deocamdata nu, inca nu suntem la momentul in care sa ducem acele mase populationale undeva”, a punctat ministrul la Antena 3, citat de citat de Agerpres.

In ceea ce priveste deschiderea granitelor pentru circulatia persoanelor, ministrul Sanatatii a spus ca fiecare va face acest lucru „in functie de evolutia pandemiei”.

„In acest moment, urmarind si evolutia din Europa, avem comunicarea comunitatii europene care spune ca la inceput vom liberaliza oarecum granitele interne, urmand o perioada sa ramana totusi granitele externe ale Uniunii Europene inchise. Ne gandim si la acest moment, fiecare tara va face acest lucru in functie de evolutia pandemiei. Dupa toate discutiile si evaluarile, toate previziunile erau ca noi suntem cam cu doua-trei saptamani in urma celorlalte tari, ca evolutie”, a indicat Tataru.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: