„Cand terminati cu circul asta?”. Sosoaca, alungata de vecinii lui Stanoevici. Senatoarea AUR a facut show cu preot si conspiratii pe trotuar

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a starnit furia vecinilor lui Bogdan Stanoevici dupa ce a adus in fata blocului in care a locuit actorul mai multi membri ai AUR si un preot pentru a-i face o „slujba”.

Sosoaca a venit in fata blocului in care a locuit Bogdan Stanoevici, pe bulevardul Lascar Catargiu, alaturi de mai multi membri AUR si de un preot. Ea a blocat intrarea in scara blocului, punandu-l pe preot sa tina o slujba pe trotuar, alaturi de mai multe lumanari aprinse.

Sosoaca a tinut sa transmita totul live pe Facebook, astfel incat au fost captate si vocile unor vecini indignati de acest spectacol. Sosoaca a sustinut ca fac slujba pe trotuar pentru ca nu ar avea voie sa mearga in capela de la cimitirul Bellu, unde este depus corpul actorului, insa tot ea spusese cu cateva minute mai devreme urmatoarele: „Sute de mii de oameni sa mergeti la capela sa ii aduceti un ultim omagiu”.

„Cand terminati cu circul asta?”, s-a auzit din nou vocea unui locatar suparat. In acel moment, Sosoaca a intrerupt transmisia pe Facebook.

„Am venit sa-i aducem un omagiu celui care a fost Bogdan. Am fost si la Romania TV in direct, avem si coliva. Bogdan mi-a spus sa lupt pana la capat. Nu am sa accept niciodata acest diagnostic de moarte Covid. In lipsa unei autopsii nu putem sa afirmam ca el a murit din cauza Covidului. Maine depunem plangere penala prin care solicitam anchetarea cazului avand in vedere ca sunt suspiciuni de moarte din cu totul alta cauza decat Covid.

In calitate de senator al Romaniei nu o sa accept niciodata ca Bogdan Stanoevici a murit de Covid, a fost unul dintre cei mai mari patrioti. Bogdan a murit de infectii nosocomiale.

S-au pus bani grei ca sa fiu redusa la tacere. Ii anunt pe cei care imi doresc moarte ca am inregistrat tot ce stiu si tot ce am aflat, am impartit totul in 14 parti. Dupa moartea mea vor iesi toate dovezile desppre ceea ce stiu. Sunt mai OK in viata, inca ma abtin, daca vreti sa ma omorati.

Bogdan trebuie razbunat. Vreau sa va vad, sute de mii de oameni sa mergeti la capela sa ii aduceti un ultim omagiu. Mizeria sistemului a facut ca acel cosciug sa fie inchis.

(…) Nu stiu de ce Iohannis nu vine, este un fost ministru. Tot guvernul trebuie sa mearga la Bellu sa-i ofere un ultim omagiu, sa ii spuna lui Bogdan ‘iarta-ne ca te-am omorat’”, a strigat Sosoaca inaintea „slujbei”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: