„Cand un animal este ranit atat vanatorii cat si gonacii ii iau urma”. Experimentatul Nastase anunta sfarsitul lui Dragnea

politica

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe blogul sau intitulata „Toamna se numara bobocii”, ca PSD nu face foarte bine, remarcand ca in Evul Mediu, in astfel de situatii, se puneau lipitori si ca „ar fi nevoie de solutii rapide si intelepte”, precizand insa ca el nu mai da sfaturi.

„Cred ca PSD nu face foarte bine. In evul mediu, in astfel de situatii, se puneau lipitori. Nu cred ca ar produce efecte. Sunt suficiente. In alte situatii, celor bolnavi li se lua sange. Grea decizie… Evident ca ar fi nevoie de solutii rapide si intelepte. In ceea ce ma priveste, nu mai dau sfaturi de cand l-am citit pe La Rochefoucauld – daca cineva iti cere un sfat este fie ca sa nu-l urmeze fie ca sa aiba pe cine sa dea vina! Valabil si cand nu ti se cere… Asa incat adun mere pentru la iarna desi ma gandesc ca si eu calatoresc cu acest avion”, scrie fostul lider PSD.

El isi incepe postarea spunand: „Boboci cam putini si oarecum bezmetici. Toamna, de fapt, se aduna nu doar copiii la scoala ci si crizele in viata politica romaneasca. Principiul lui Peter se verifica din nou: dificultatile nu vin niciodata singure. In plus, este ceea ce vanatorii stiu- cand un animal este ranit atat vanatorii cat si gonacii ii iau urma”.

Fostul premier si lider PSD remarca si ca „era induiosatoare grija asociatiilor de patru labute pentru mistretii lui Tiriac”.

„Acum toata lumea vrea sa participe la „genocidul” mistretilor din tara (aproximativ 140 000), pe motiv de pesta porcina”, conchide el.

In ultimele zile au circulat informatii privind existenta unei situatii tensionate in PSD si a unui grup care solicita retragerea lui Liviiu Dragnea de la conducerea partidului si convocarea CEx si chiar a unui congres, insa lideri precum Paul Stanescu si Adrin Tutuianu au lansat mesaje spunand ca social-democratii trebuie sa ramana uniti, sa isi pastreze majoritatea parlamentara si guvernarea..

Mai mult despre: , ,


Comentarii: