„Cand vezi cirezile de IMBECILI”. Mesajul dur al politistului Marian Godina

news

Politistul brasovean Marian Godina, cunoscut pentru povestirile sale pline de umor, isi afiseaza pe pagina de Facebook un citat despre „imbecili” al lui Petre Tutea, la scurt timp dupa ce a intrat in conflict cu superiorii sai.

„Cand vezi cirezile de imbecili, devine suportabila insingurarea”, este citatul pe care si l-a afisat mare pe pagina sa. In urma cu cateva zile, el a fost nevoit sa isi suspende contul de Facebook, dupa ce sefii de la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov i-au spus ca a „adus atingere imaginii Politiei Romane” cu povestirile sale din misiuni.

godina

Ulterior, in uma protestelor a zeci de mii de romani, superiorii lui Godina au revenit asupra deciziei, iar pagina politistului a reaparut.

„Va multumesc din suflet tuturor celor ce m-ati sustinut, v-am urmarit tot timpul si am fost profund emotionat de mesajele dumneavoastra.

Pentru a evita inchiderea acestei pagini, ii rog pe cei ce imi publica postarile in mass-media, sa faca acest lucru fara sa adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice. Precizez ca nu am fost sanctionat in niciun fel si nici nu fac obiectul vreunei cercetari administrative.

Si ca sa inchei in registrul obisnuit…ANDIAMO !!!”, a postat apoi Marian Godina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: