politica

Cand vor fi anuntate numele noilor ministri. Orban: „Acum prioritara este constituirea Camerelor”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, inainte de inceperea unei noi runde de negocieri cu USR PLUS si UDMR, ca, in acest moment, este prioritara constituirea Camerelor Parlamentului, astfel incat sa se poata demara consultarile de la Cotroceni in vederea alcatuirii noului Guvern.

„Acum prioritara este constituirea Camerelor, astfel incat sa se poata demara consultarile de la Cotroceni declansate de presedintele Romaniei”, a afirmat Orban.

Intrebat daca este posibil ca noul Guvern sa fie votat si sa depuna juramantul saptamana viitoare, el a spus: „Cred ca daca exista bunavointa prevederile regulamentare permit, dar sa vedem cum se va aseza Parlamentul. In ceea ce ne priveste, ne vom face temele, vom munci pana vom avea gata programul de guvernare, lista Guvernului si toate celelalte, protocolul de coalitie si celelalte elemente de negociere. (…) Listele de ministri le vom stabili dupa finalizarea negocierilor”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Inca o lovitura aeriana impotriva unei baze militare pro-iraniene din Irak. Nici Israelul si nici SUA nu confirma atacul

Un nou „bombardament" a facut victime in cursul noptii de vineri spre sambata la o…

14 minute ago

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

11 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

11 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

11 ore ago