Candidat in Capitala: „In Bucuresti nu va calca picior de migrant MUSULMAN”

politica

Candidatul unei formatiuni extremiste promite ca daca va fi ales primar al Capitalei atunci „in Bucuresti nu va calca picior de migrant musulman”.

Bogdan Diaconu este presedinte al Partidului Romania Unita si candidat pentru primaria Bucurestiului. El s-a grabit sa fie primul care isi depune candidatura. Prima sa promisiune dintr-un asa-zis program electoral are legatura cu migrantii.

„Voi interzice constructia mega moscheii din Bucuresti. Pe perioada mandatului meu ca Primar General al Capitalei in Bucuresti nu va calca picior de migrant musulman. Bucurestiul este o fortareata crestina si capitala lui Vlad Tepes si trebuie respectat ca atare!”, anunta Diaconu.

De asemenea, Diaconu are de gand sa atace si zonele din Bucuresti locuite de romi: „In primul an de mandat evacuez imobilele ocupate abuziv si le redau bucurestenilor dupa ce salubrizam zona. Ajunge cu focarele de infectie si de infractionalitate care sunt un pericol pentru sanatatea publica si pentru siguranta noastra!”.

Bogdan Diaconu a fost membru al PSD. El a semnat in trecut editoriale in Vocea Rusiei, o publicatie finantata de Kremlin.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: