Candidatul Cumpanasu organizeaza un miting in Bucuresti pe cadavrul Alexandrei. Ii aduce si pe parintii fetei

politica

Alexandru Cumpanasu anunta ca duminica, 15 septembrie, organizeaza un miting in Bucuresti cu ocazia aniversarii zilei de nastere a Alexandrei. Cumpanasu, candidat la Presedintie, ii va aduce si pe parintii Alexandrei la Bucuresti.

„Dragi romani, Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra implineste 16 ani. Impreuna cu parintii lui Alex am decis sa va asteptam pe toti in Piata Revolutiei (in fata la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie sa ne inspire, sa ne uneasca si sa ne trezeasca pentru a lupta pt copiii nostri.

Va astept pe toti sa dam un semnal clar tuturor autoritatilor ca asa nu se mai poate si ca DREPTUL LA VIATA nu este NEGOCIABIL. Va asteptam la un miting pasnic. Puteti sa veniti cu intreaga familie, fara sloganuri politice.

Acest copil merita respectul nostru si este momentul sa spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicitatii celor care ar trebui sa ne apere familiile. HAIDETI SA NE TREZIM SI SA NE CEREM DREPTURILE!”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Cumpanasu a mai organizat un miting, sambata trecuta, in Piata Victoriei, insa nu a venit niciun manifestant.

Citeste si: Esec umilitor pentru Cumpanasu, nu a venit nimeni-nimeni la „marele protest” pe care l-a organizat in Piata Victoriei. Cumpanasu anuntase „miting impotriva clanurilor”

Comentarii: