O celebra cantareata de muzica populara a fost pusa prima pe listele PSD. Are peste 4 milioane de euro in conturi

politica

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan va candida pentru Senat la alegerile parlamentare din luna decembrie pe lista PSD Covasna.

Presedintele filialei, deputatul Horia Grama, a declarat, joi, ca propunerea a venit din partea conducerii centrale a partidului si a fost acceptata de organizatia judeteana pe considerentul ca Ionela Prodan este o persoana cu notorietate, are o prestigioasa cariera profesionala si poate sprijini cultura romaneasca si biserica ortodoxa din judetul Covasna.

‘Pe locul I la Senat o avem pe doamna Tanase Ionela Prodan, cunoscuta cantareata de muzica populara. Ea este o veche membra de partid, din anii 90, a fost secretar de stat si director general in Ministerul Culturii, a activat si in Ministerul de Externe, iar, momentan, este presedintele executiv al PSD pentru diaspora (…) Motivul pentru care, impreuna cu colegii din organizatie si la recomandarea colegilor de la centru, am acceptat candidatura doamnei Ionela Prodan in judetul Covasna este ca domnia sa e foarte implicata in multe proiecte culturale si are legaturi stranse cu Biserica Ortodoxa Romana (…), iar noi dorim sa sprijinim asociatiile culturale romanesti si parohiile ortodoxe din judetul Covasna, care au foarte putini enoriasi (…) Deci ne-am gandit ca ne-ar fi utila’, a declarat Horia Grama, in cadrul unei conferinte de presa.

Ionela Prodan detinea, in 2012, sase proprietati si conturi de 1,5 milioane de euro. In numai trei ani, interpreta de muzica populara aproape ca si-a triplat averea. Mama Anamariei Prodan are acum zece case si a strans peste patru milioane de euro.

„Femeia asta are un noroc la bani cum nu s-a mai vazut. Mi se pare incredibil. Ea se ocupa personal sa cumpere imobilele, sa le reamenajeze si sa le vanda. Are case in Romania, insa si in America. A reusit sa faca avere din asta, insa a si avut bani sa ruleze, capital cum se spune. Este foarte zgarcita la bani, nu scoate din buzunar pentru nimic. In schimb, da sume mari pentru haine si accesorii. Are menajere, paznici, soferi, tot ceea ce ii trebuie”, a declarat un apropiat al Ionelei Prodan pentru presa mondena.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: